in , ,

Наркотична залежність Топалова та насильство в сім’ї: стали відомі шокуючі подробиці про шлюб Регіни Тодоренко

Зрадниця Регіна Тодоренко, яка народилася в Одесі та у минулому була ведучою популярного проєкту «Орел і решка» нині вибудовує кар’єру в Росії, зовсім ігноруючи факт геноциду українського народу. Ширяться чутки, що Регіна сама утримує сім’ю тому, що наразі її чоловік Влад Топалов не має медійної роботи. До речі, саме 25 жовтня пара святкує річницю весілля — Регіна та Влад побралися 5 років тому. Але, як повідомляють інсайдери, сімейне життя подружжя склалося зовсім не райдужно. Які ж саме проблеми спіткали зіркову родину — розповідаємо у нашому матеріалі.

Найбільшою проблемою для Тодоренко стала, за словами її оточення, залежність чоловіка від наркотичних речовин. Влад Топалов пристрастився до кокаїну на тлі занепаду своєї кар’єри — це сталося начебто після народження Регіною другої дитини.

Регіна Тодоренко з чоловіком Владом Топаловим та дітьми

Також серед близьких Регіни доволі поширеною є думка про те, що Влад Топалов одружився з нею аби отримати спадок від свого батька — харків’янина Михайла Топалова. Останній збудував в Росії кар’єру підприємця та продюсера, створивши відомий гурт Smash, учасником котрого став його син Влад. Але як виявилося — зараз Топалов-старший погрожує залишити молоду родину ні з чим, адже невдоволений життям сина і звинувачує у виниклих проблемах саме Тодоренко.

Окрім того, подейкують — Тодоренко потерпає від фізичного насилля, і причиною цьому є фінансова скрута сім’ї. До речі, у 2020 році Регіна стала епіцентром скандалу, зазначивши в одному із інтерв’ю, що жертви домашнього насильства самі провокують чоловіків. За висловлювання «а що вони зробили, щоб їх не били» Тодоренко навіть позбавили звання «Жінка року» — звісно, потім їй довелося виправдовуватися за свою необачність.

Скандальна ведуча заявляла, що Україна та Росія мають «помиритися»

До речі, Регіна має мовчазну позицію щодо війни в Україні саме через страх перед чоловіком. За її словами, вони з Владом наклали вето на обговорення цього питання, аби зберегти свій шлюб. Відомо, що Тодоренко переїхала до Москви у 2016 році — причиною стали стосунки з  Владом Топаловим. Варто зазначити, що Топалову заборонено в’їзд до України через виступи у окупованому Криму, а також співак занесений до бази даних «Миротворця».

Регіна Тодоренко з Владом Топаловим

Подружжя неодноразово зізнавалися в інтерв’ю, що розмови про розлучення між ними відбуваються часто — а одного разу зірковій парі навіть знадобився сімейний психолог. Фанати ж вважають Влада Топалова тираном та аб’юзером. Причиною поширення таких думок серед шанувальників співака є його груба поведінка, імпульсивні заяви та низка скандалів, у які він потрапляв.

Читайте також: «Спивається на очах!» — Потап із синім обличчям заспівав лайливу пісню про іспанську ТРО

Зламана шия та набряк мозку: п’ятеро військових жорстоко побили і обікрали побратима у Чорноморську

«Має квартиру у Москві»: Павло Зібров розповів про що зрадниця Повалій бреше про своє тяжке життя