in , ,

«Він залишив мене саму»: Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла як нині живе без чоловіка-військового

Нещодавно відома українська ведуча, блогерка та волонтерка Маша Єфросиніна розповіла як змінилося її життя за відсутності чоловіка Тимура Хромаєва, котрий пішов на фронт на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. В інтерв’ю для YouTube каналу Veteran Hub зірка зі сльозами на очах зізналася, що часто злиться на чоловіка, бо вона залишилася сама, але водночас і пишається їм.

Про своє рішення вступити до лав ЗСУ Хромаєв довго не розповідав дружині. За словами Єфросиніної, коли вона дізналася про те що, чоловік подав заявку, їй довелося змиритися з цим. Зараз Маша навіть не уявляє, що все могло скластися інакше та відчуває гордість за чоловіка. Але разом з тим, вона дуже важко переживає самотність та не може впоратися з вихованням дітей.

Маша Єфросиніна розплакалася під час відвертого інтерв’ю

«Я так злюся на те, що він це з нами зробив. Це несумісні речі. Я так іноді злюся на нього. Мені дуже хочеться сидіти на Манхетені і їсти, і щоб він сказав: «Масяня, все буде добре». Щоб мені не довелося бути татом. Бачити, як Сашко потребує чоловіка. Він каже: «Мамо, я хочу частіше ходити на тренування, бо там є дяді«, — емоційно зізналася Єфросиніна.

Ведуча виховує двох дітей — дорослу Нану та маленького Сашка. Зірка поскаржилася, що категорично не встигає приділяти їм достатньо уваги. «Я бачу, що я не так виховую. Я стала зриватися на дітях, стала знервована. Я багато чого не встигаю, я по дітях ніх*я не встигаю. Я просто розвалююся іноді, тому що він залишив мене з усім цим саму«, — розповіла Єфросиніна.

Також знаменитість додала, що періоди злості відбуваються час від часу — в ті моменти коли вона, очікуючи повідомлення від чоловіка, відчуває тривогу та страх за коханого.

Читайте також: «Вона зробила свої висновки»: Маша Єфросиніна прокоментувала виступ Олі Полякової на весіллі ексдержслужбовців у Львові

Галкін назвав дату закінчення війни в Ізраїлі

Прах Руслани Писанки перепоховали у Києві: хто прийняв таке рішення?