in

«Шизофренічна кількість дівчат» — Маша Єфросиніна розповіла, як залізла в телефон чоловіка і знайшла там повідомлення від іншої

Українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна пригадала, як у телефоні свого чоловіка Тимура Хромаєва знайшла повідомлення від іншої жінки.

Про неприємну ситуацію знаменитість розповіла у програмі «Дорослі дівчатка». Як зізналася Єфросиніна, це сталося, коли вони з чоловіком переживали кризу у стосунках та навіть на певний час роз’їхалися:

«Я пам’ятаю, в нас була криза, ми роз’їхалися і я, звісно, коли ми роз’їхалися, полізла в телефон. Йому писала якась шизофренічна кількість дівчат. Якщо відкривати його месенджер, там були одні дівчата. Художниця, дизайнерка, письменниця, поетеса, ще хтось. І от вона йому там пише: «Я так би хотіла з тобою зустрітися, хоча б один вечір, хоча б якесь побачення». А він їй відповідає смайликом. Я думаю: «Бл*дь». Може він через ввічливість відповів. А я думаю, от нафіга взагалі відповів. Нічого, що ми вже жили по різних хатах», — пригадала ситуацію Єфросиніна.

Також ведуча наголосила, що після тої ситуації, вона виступає проти того, аби лазити у телефоні свого партнера. На думку Марії, треба довіряти своїй половинці:

«У мене з чоловіком до повномасштабного вторгнення був діалог. Зараз він дуже сильно змінився. Він почав мене чути, а до того він не чув. Я кажу, дивися, прекрасно що в тебе є позиція, але в мене вона теж є. Він мене не чув, було так, як він собі бачить світ. В нас були, і з його боку, і з мого боку, в кризових ситуаціях оці кончені моменти, коли ми піддивлялися телефон. Ми з Тимуром тоді зрозуміли, хочеш втратити партнера, залізай в його телефон», — додала Єфросиніна.

Тельцям — вороги, Ракам — скандал: гороскоп на 27 липня по картах Таро

«Я не дуже здорова людина» — лідер гурту «Друга ріка» зізнався, звідки у нього «білий квиток»