in

«Де хочу, там і голю себе!» – оголена Маша Єфросиніна відповіла Володимиру Остапчуку

Українська ведуча та блогер Маша Єфросиніна не залишилася осторонь скандалу, в який потрапили Володимир Остапчук, Позитив та Богдан Буше.

На сторінці в Instagram Єфросиніна розмістила селфі, де зображено топлес. Знаменитість різко відповіла чоловікам, які дозволили собі образливі висловлювання у бік жінок:

«Де хочу, там і голю себе.. а не тому, що маю це для когось робити. Як хочу, так і стрижуся, а не тому, що маю підходити під чийсь типаж. Який настрій так і одягаюся, а не так, як повинна одягатися жінка в моєму віці. Коли хочу, тоді й вагітнію. А не тому, що має встигнути до певного віку. Не хочу, не вагітнію. Як хочу, так і виглядаю. А не так, як має виглядати на чиюсь думку. Для себе, дівчата, кожна з нас і є 10 із 10. І була б завжди, якби не вилупки, які все наше життя вважають за потрібне вказувати на те, що щось у нас не так», – написала у фотоблозі Єфросиніна .

Також Маша теж дала пораду тим чоловікам, які дозволяють собі критикувати зовнішній вигляд жінки: «Спочатку візьміть сантиметри і заміряйте собі те, що дуже добре пояснить вам, чому саме там знаходяться ваші мізки».

Нагадаємо, днями до скандалу потрапили Позитив, Богдан Буше та Володимир Остапчук. У програмі «Мекнув — живіть» вони дозволили собі обговорити тему депіляції жінок. І, мовляв, неголена жінка для них «не ок». Буше, у свою чергу, додав, що «дівчина без депіляції не може бути 10 із 10».

«10 із 10 у своєму вмінні засирати інших» — шоумен Володимир Остапчук гнівно розкритикував Єфросиніну та Дантеса

«Прекрасна волохата людина» — Оля Полякова показала неголені ноги своєї 11-річної доньки у відповідь на заяви Остапчука