in ,

Зірка Хелловіна-2022 супермодель Хайді Клум знову повністю оголилася

Шанувальники відомої німецької супермоделі з нетерпінням чекають на подання її образу на майбутній Хелловін, пам’ятаючи про її незабутнє вбрання «хробака» минулого року.

Нагадаємо, тоді красуня ефектно завершила вихід, коли раптово вилізла із земноводного, в чому мати народила. Безперечно, темпераментна німкеня і цього року зуміє здивувати фанатів польотом фантазії при виборі образу на День усіх святих.

Про це, зокрема, свідчать її публікація «для розігріву публіки», яку вона оприлюднила кілька днів тому у своїй соцмережі. У Instagram королева Хеллоуїна опублікувала фотографію, на якій постала повністю оголеною, що лежить на пухнастому рожевому дивані під картиною. На малюнку зображена велика чорна хвиля, що нависла над двома людьми, що обіймаються.

У підписі вона написала: «Затишшя перед бурею» , додавши: «Мій девіз у цей Хелловін: Ідіть більше, або йдіть додому!»

Фото: www.instagram.com/heidiklum

Зазначимо, нещодавно в ефірі шоу «Америка має таланти», у якому Хайді є членом журі, вона заінтригувала фатів заявою про те, що її костюм на Хеллоун вже повністю укомплектований.

Читайте також: «З деяких ракурсів можна переплутати!» — Хайді Клум та її 19-річна донька у прозорій сукні відвідали світський захід.

«Живемо далі» — Пугачова вперше після нападу на Ізраїль вийшла на зв’язок та показала сімейні фото

Вирішила стати жінкою-кішкою: Жителька Риму змінила своє тіло до невпізнання