in ,

Вирішила стати жінкою-кішкою: Жителька Риму змінила своє тіло до невпізнання

22-річна італійка К’яра Делл’Абаті, відома в Мережі як Айдін Мод, зазнала понад 20 модифікацій тіла, аби досягти своєї мрії «перетворитися» на на кішку.

Її перші експерименти, пов’язані зі зміною зовнішнього вигляду, почалися в 11 років, коли дівчина вперше зробила пірсинг та розтягла мочки вух. Втім згодом боді модифікації стали справжнім захопленням жительки Риму — через 5 років К’яра мала вже понад 72 пірсингів.

Такий вигляд К’яра мала до модифікацій зовнішності

Зараз у дівчини понад 20 модифікацій зовнішності — так, до прикладу, вона має перфоровані ніздрі, пірсинг верхньої губи діаметром 0,8 см та пірсинг внутрішньої статевої губи довжиною 1,6 см. Окрім цього, К’яра зробила блефаропластику (пластичну операцію з видалення зайвої шкіри з повік), встановила чотири роги, шість генітальних намистин та десять підшкірних імплантів на обох руках. Також дівчина-кішка зробила татуювання на очних яблуках та видалила соски.

Дівчина зробила 20 модифікацій тіла

Делл’Абаті зазначає — аби довершити свій образ, вона має зробити ще декілька процедур. «Щоб досягти повного котячого вигляду, мені знадобиться підтяжка очей або кантопластика — операція зі створення більш витягнутих і мигдалеподібних очей — зміна форми зубів, розріз верхньої губи, додаткові наповнювачі. Я поставлю штуку під назвою трансдермальна, яка схожа на величезну мікродермалку, до якої можна прикріпити хвіст і напевно більше татуювань», — пояснила дівчина. Ще вона планує розрізати перегородку носа.

Дівчина не збирається спинятися — аби тільки втілити свою мрію

Щодо болю, який відчуває К’яра в ході оперативних втручань, вона висловлюється так: «Будь-які процедури дуже болючі, але біль тимчасовий і не має для мене великого значення«. Дівчина наголошує , що вже звикла до майже постійного перебування під ножем пластичного хірурга.

Звісно, такий незвичний зовнішній вигляд дівчині викликає подив та відразу у деяких користувачів Мережі. Так, наприклад, на особистій сторінці К’яри у TiKToK під останнім відео можна зустріти такі коментарі хейтерів: «Боже, допоможи нам усім», «Коли твоє життя пішло не так?», «Мені страшенно страшно».

@aydinmodAbilità notevoli♬ Spongebob Tomfoolery — Dante9k Remix — David Snell

Втім, Делл’Абаті запевняє — підтримки та схвальних відгуків вона отримує значно більше. «Здебільшого я отримую багато доброти. Люди пишуть мені про те, як сильно я надихаю їх бути вільними та змінила погляди на зовнішність та красу.», — розповіла дівчина.

К’яра вважає себе прикладом «розкутості» для людей

К’яра вважає, що всі її модифікації тіла це спосіб «самовираження». «Завдяки модифікаціям тіла я можу вільно залишатися вірною собі, незалежно від того, що думають люди. Вони змушують мене почуватися добре, і це головне.», — підсумувала Делл’Абаті.

Читайте також: 41-річна Брітні Спірс повністю оголилася на пляжі та посвітила пишними сідницями

Зірка Хелловіна-2022 супермодель Хайді Клум знову повністю оголилася

У Терезів — романтичний день, а Рибам — уникати необдуманих покупок: гороскоп на 1 листопада