in

Супермодель Хайді Клум з’явилася на гала-концерті в Лос-Анжелесі у відвертому вбранні українського бренду

Помпезний гала-концерт LACMA Art+Film Gala 2023 у столиці Голлівуду зібрав на своїй червоній доріжці сузір’я найвідоміших моделей сучасності.

Своєю присутністю організаторів та фоторепортерів вшанували Дженніфер Лопес, Сальма Хайєк, Єва Лонгорія та незрівнянна Хайді Клум, яка з’явилася на заході у вбранні українського бренду Lever Couture. Сукня з колекції Velocity of Emotions розробила дизайнерка українського походження Леся Верлінг’єрі, яка зараз проживає в США.

50-річна красуня продемонструвала чудову форму, коли зважилася відмовитися від спідньої білизни у стильній глибокій білій сукні з пір’ям у поєднанні з тілесними туфлями на підборах. Довгі вирізи з боків виставляли у кращому світлі струнку фігуру топ-моделі. Пікантності образу Хайді додавало глибоке декольте, що підкреслює нев’янучу груди німецької зірки.

Зазначимо, що це далеко не перший випадок, коли Клум обирає для світських виходів вбрання від Lever Couture, тож торік у молочній сукні з колекції Leleka вона вшанувала прем’єру картини «Аватар: шлях води».

Читайте також: 50-річна німецька модель Хайді Клум продемонструвала, як засмагає топлес біля басейну.

«Я витратив на пластичні операції понад мільйон доларів»: Який нині має вигляд живий «Кен»- американець Джастін Джедліка

Голлівудський актор Бред Пітт офіційно підтвердив роман із обраницею, молодшою за нього на 30 років