in ,

На фронті загинув колишній головний військком Хмельниччини

3 листопада близько 10 години ранку російсько-українська війна забрала життя колишнього військкома Хмельниччини Володимира Возного, якого у березні 2022 року наказом Головнокомандувача Збройних Сил було призначено начальником Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а у серпні 2023 року за наказом президента його звільнено з посади.

Герой загинув на Запорізькому напрямку від бомбового удару ворога. Його смерть підтвердив очільник Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич, написавши окремий пост на своїй сторінці у Фейсбук. Ще нещодавно товариші бачилися та обмінювалися інформацією, а вже сьогодні один із пожертвував найцінішим заради перемоги.

«Сьогодні, близько 10.00 у бойовому зіткненні на Запорізькому напрямку в результаті бомбового удару загинув полковник ВОЗНИЙ Володимир Миколайович, колишній керівник Хмельницького обласного ТЦК та СП. Ще пару тижнів тому бачилися, спілкувалися, чаювали. Веселий хлопець, добряк, надійний друг, вправний та сміливий воїн. Мені тебе бракуватиме, друже » — повідомив Сімашкевич.

Також слова співчуття висловив і ексочільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

«Сьогодні о 7:36 я отримав повідомлення з привітанням до Дня ракетних військ від свого друга Володимира Возного, а через кілька годин дізнався, що він загинув…Спільно ми здійснили не одну поїздку на фронт, забезпечували наших захисників найнеобхіднішим, формували батальйони, будували ВОПи, створили підрозділи, які захищали Хмельниччину від шахедів… І просто дружили», — Написав Гамалій в соціальній мережі.

«Під чим вона?»: Дмитро Гордон показав відео з дивною поведінкою співачки-путіністки Лариси Доліної

Овнам — не лінуватися, а Близнюкам — уникати конфліктних ситуацій: гороскоп на 4 листопада