in , , ,

«Під чим вона?»: Дмитро Гордон показав відео з дивною поведінкою співачки-путіністки Лариси Доліної

Нещодавно відомий український журналіст та засновник інтернет-видання «Гордон» Дмитро Гордон вразив користувачів Мережі несподіваним контентом.

На особистій сторінці в Instagram він опублікував відео, на якому зображено співачку-путіністку Ларису Доліну. Гордон поцікавився думкою інтернет-користувачів щодо її стану. «Російська фашистка, одеситка Лариса Доліна. Під чим вона – хто в цьому розуміє?» – спитав журналіст. В кадрі Доліна сидить перед камерою та її міміка справді видається дивною — співачка тисне губи, робить рухи очима та моргає, не кажучи жодного слова.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Дмитрий Гордон (@gordondmytro)

Варто зазначити, що співачка повністю підтримує геноцид українського народу від самого початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Крім того, Доліну занесено до бази сайта «Миротворець» — за виправдання злочинів російської влади та роботу на кремлівську пропаганду. Також артистці заборонено в’їзд в Україну.

Читайте також: «Коли Винник мив туалети у Німеччині, вас не цікавила його доля»: Друг артиста публічно звернувся до його хейтерів.

Тіна Кароль у звабливій сукні еротично повигиналась під дощем у новому відвертому кліпі

На фронті загинув колишній головний військком Хмельниччини