in

Говорить українською тому, що так потрібно: в Мережі з’явилося відео, як Потап тусить з росіянами в Дубаї

Багато хто з українських артистів продемонстрували чудеса перевтілення одразу після початку повномасштабного вторгнення. Буквально на очах вони всіма силами стали показувати, як люблять Батьківщину і як гарно спілкуються українською, з’являючись на публіці виключно у вишиванках.

Одним з таких «перевертнів» став відомий боєць тероборони Барселони Олексій Потапенко. Незважаючи на палкі промови про любов до неньки-України, співак поза камерою продовжує не тільки говорити російською, але й відпочивати у компанії росіян на елітних курортах, незважаючи на заборону виїжджати з країни чоловікам призовного віку.

Компрометуюче відео, на якому фігурує Потапенко, оприлюднив на своєму Telegram-каналі оглядач вітчизняного шоу-бізнесу Богдан Беспалов.

«Чому хлопці та дівчата на передовій сплять в кращому випадку декілька годин, а Потап живе розкішним життям в Дубай? На відео ви почуєте і побачите Олексія Потапенко. Авторка цього сторіс — росіянка. І не лише вона була росіянкою на зафільмованому заході… Потап випускає пісні українською бо так потрібно, говорить про Україну в інстаграмі бо так потрібно, хаїть росіян бо так потрібно, говорить на публіку українською бо так потрібно. А за кадром від буде тусити з руснею: від золотої молоді до умовного кіркорова, говорити про «адін народ» і «ета всьо палітіка, ані дагаваряца»…чому можновладці даючи необмежений дозвід на виїзд Потапу показують українцям, що вони якийсь інший сорт, а Потап — еліта, куди захоче, коли завгодно виїздити. Чим він кращий за інших чоловіків?» — задається логічним запитанням Беспалов.

Читайте також: До війни мав 10 тисяч доларів на місяць — після скандалу з весіллям Ткач пожалівся на доходи і назвав яку суму зараз заробляє

До війни мав 10 тисяч доларів на місяць — після скандалу з весіллям Ткач пожалівся на доходи і назвав яку суму зараз заробляє

Спроба замаскувати вату провалилася — Лобода попала в гучний скандал через нову пісню