in

«Я ж не один такий» — Потап виправдався за те, що виступатиме у Німеччині як виконавець «російського ретро»

Після шуму, що здійнявся в Мережі з приводу афіші в Німеччині, де Потапа представили як виконавця «російського ретро», артист вирішив особисто розставити крапки над «і».

На своїй сторінці в Інстаграмі репер опублікував відео, записане в автомобілі. На ньому Потапенко в жартівливому тоні виправдався за те, що трапилося, звинувативши у всьому організаторів, які банально «недогледіли». Також співак попросив критиків зважити на той факт, що Потап — не єдиний, хто потрапляв у подібні ситуації і ще раз запросив усіх на концерт, пообіцявши, що «буде весело»:

Гутен таг, шановні українці, знаю, кіпіш із приводу афіші. Справедливо. Це є людський фактор. І я не один, хто потрапляв у такі ситуації. Як мене тільки не називали, але не так, як на цій афіші. Це була неузгоджена афіша, ми її зараз виправили, я вибачаюсь перед усіма, кого обурило це. Всіх запрошую на концерти, буде весело та вибачте, недодивились

«Ooops I did it again! Про*обчик! Побачили, виправили. Спс!», — пожартував у підписі Потап. Однак підписники не розділили настрою репера, зазначивши, що останнім часом зашкварів навколо імені Потапенка буває занадто багато. Артист і після цього не розгубився, зазначивши, що потрапляти у скандали його фірмовий стиль!

Скріншот: www.instagram.com/realpotap

Читайте також: «Мене просто обдурили» — Сергія розплакався, згадуючи, як виступав в окупованому Криму і заробляв у РФ під час війни

«Мене просто обманули» — Сєрга розплакався, згадуючи, як виступав в окупованому Криму і заробляв в РФ під час війни

Потап вперше публічно назвав Каменських «колишньою дружиною» і з’явився на фото поряд із іншою жінкою