in ,

До війни мав 10 тисяч доларів на місяць — після скандалу з весіллям Ткач пожалівся на доходи і назвав яку суму зараз заробляє

Прізвище відомого українського коміка Юрія Ткача для багатьох стало токсичним після гучного скандалу з весіллям обвинуваченого у зґвалтуванні блогера.

Нагадаємо, ведучим церемонії був сам Ткач, який не цурався обійматися з фігурантом кримінальної справи, а той у свою чергу, фамільярно називав Юрчика «самим пи*датим ведучим». Звичайно, після цього у бік шоумена полетіло багато обвинувачень, і тому він використав можливість виправдатися за свій ганебний вчинок, коли прийшов на подкаст до блогера Олександра Волошина.

Виступ за гроші на подібних вечірках Ткач пояснив скрутним фінансовим становищем. Ведучий розповів, що до початку повномасштабного вторгнення заробляв більше десяти тисяч доларів на місяць, в той час як зараз таких гонорарів уже немає. «Порахувати неможливо, але зараз я заробляю десь у 5 разів менше, ніж раніше… «Квартал» — це така історія, яка тримає на плаву. Є зарплатня, вона невелика. Це не щомісячна зарплатня, а за зйомку, вона тримає», – повідомив Юрій.

Юрій ткач обіймається з женихом — фігурантом справи про зґвалтування

Учасник «Кварталу 95» не приховує, що зараз основний його заробіток — це якраз подібні корпоративи. «Іноді бувають корпоративи або приватні заходи. Плюс «подушка», яка в тебе є… Зараз, якщо один на місяць є корпоратив, то це вже круто. І то, частіше це не корпоративи, а якісь приватні заходи, на яких також збираються гроші… Плюс-мінус дві тисячі доларів на місяць заробляю. Може трохи більше. Багато всього зараз іде на допомогу. Але ми ж теж маємо щось їсти, за щось жити, банально авто заправити. Ніхто не париться і так потрібно», — виправдався ведучий.

Також Ткач не втримався від спокуси захейтити свої колег по шоу-бізнесу, підкресливши, що він, на відміну від багатьох колег, не бере собі грошей з благодійних концертів. «Полякова зараз за тридцятку (тисяч доларів (ред)), умовно кажучи, не їздить», — розсекретив шоумен.

Читайте також: «Льошо, чому в тебе зараз таке в житті?» — колишня бек-вокалістка Потапа прокоментувала сучасну творчість репера

Розлучений Костянтин Меладзе виступив у Німеччині з братом-мовчуном та своєю новою обраницею

Говорить українською тому, що так потрібно: в Мережі з’явилося відео, як Потап тусить з росіянами в Дубаї