in

Голлівудський актор Бред Пітт офіційно підтвердив роман із обраницею, молодшою за нього на 30 років

Американський кіноактор Бред Пітт вперше офіційно підтвердив про відносини із молодшою за нього на 30 років фітнес-тренеркою Інес де Рамон.

Плітки про їхній роман зародилися ще у минулому році, але закоханні уникали відповіді на це запитання та намагалися не афішувати своїми стосунками. Вперше, вони засвітилися перед журналістами у листопаді 2022 року, коли разом з’явилися на концерті Боно. Протягом вечора зіркова пара трималася за руки та знайомилася з друзями. Варто додати, що і свій день народження продюсер відсвяткував у компанії привабливої обраниці.

І ось, потому рік, їхні почуття стали лише міцнішими і вони разом відвідали щорічний гала-концерт Art+Film LACMA в Лос-Анджелесі. Однак, Бред не поспішав афішувати на камеру свої почуття до Інес, але уважні журналісти помітили, що вони поводилися, як закохана пара, яка чудово провела вечір у компанії одне одного.

«Бред і його дівчина мали вигляд дуже закоханої пари. Сміялися та жартували з усіма навколо. Здавалося, вони добре проводили час», — зазначив один із інсайдерів.

Декілька днів тому 50-річна німецька топ-модель Гайді Клум приділила час для відпочинку та вирішила поділитися відповідними кадрами у соціальних мережах. Акторка не забажала мати чітких ліній загару на своєму тілі і вирішила по засмагати на сонечку топлес.

Супермодель Хайді Клум з’явилася на гала-концерті в Лос-Анжелесі у відвертому вбранні українського бренду

Настя Каменських опублікувала нове фото з мамою