in

Очі мамині: Анджеліна Джолі разом із 15-річною донькою від Бреда Пітта вийшла на червону доріжку

Кілька днів тому на Бродвеї в Нью-Йорку відбулася прем’єра вистави «Аутсайдери», яка є адаптацією однойменного кримінального фільму Френсіса Форда Копполи 1983 року.

В честь такої нагоди серед запрошених гостей були 48-річна акторка Анджеліна Джолі, яка виступила продюсеркою мюзиклу, та її наймолодша донька від Бреда Пітта, 15-річна Вів’єн Джолі-Пітт, яка допомагала матері з роботою. Останнім часом кінозірка не часто з’являється на світських заходах — їй до вподоби стало усамітнене життя. Вона всю свою увагу сконцентрувала на режисерській та продюсерській діяльності.

Для виходу на червону доріжку знаменитість одягла довгу шовкову сукню золотистого відтінку, а зверху накинула гірчичну накидку. Біляве волосся Джолі залишила розпущеним, а макіяж зробила з акцентом на губи, намалювавши їх червоною помадою. В якості аксесуарів вона обрала масивні сережки.

Анджеліна Джолі

А Вів’єн обрала зупинила свій вибір на синьому комбінезоні вільного крою та кедах. Волосся вона залишила розпущеним лише передню частину заклала на один бік. Варто зазначити, що дівчина дуже схожа на обох своїх зіркових батьків, але одне їй точно дісталося від мами — це колір очей.

Анджеліна Джолі і Вів’єн Джолі-Пітт на прем’єрі вистави “Аутсайдери”
Анджеліна Джолі разом із донькою з’явилася на червоній доріжці

Під час світського заходу у голлівудської акторки поцікавилися, хто є «найбільшим театральним керівником» в їхній родині. Кінозірка не роздумуючи відразу назвала ім’я Вів’єн.

«Вів. Безперечно Вів. Вона мене виправить. Вона скаже: «Хіба ти не читав пам’ятку? «Ми повинні це зробити, ми повинні пройти через це». Вона була дуже крутою помічницею. Вона ставиться до цього дуже-дуже серйозно«. — зізналася Джолі.

Читайте також: 49-річний Василь Вірастюк, який зрадив своїй дружині з молодою коханкою, вчетверте став батьком

«Скотч на обличчі все псує»: Настя Каменських потрапила в конфуз на червоній доріжці в Мадриді

«Бездарно і пошло!» — NK обурила українців відвертим образом у кліпі MOLOKO