in

Найкращою європейкою визнали красуню із села на Рівненщині

Днями в Італії відбувся міжнародний конкурс краси «Miss Europe Continental», переможницею якого стала українка Юлія Карпець.

Юна красуня із села на Степань, що в Рівненській області зізнається, що сама не чекала такого успіху, оскільки не сподівалася, що ще існують подібні чесні конкурси. «Я хотіла перемогти , але більш важливо було для мене достойно виступити попри результат. В день конкурсу я чомусь повністю зневірилась у своїй перемозі, і навіть друзям написала про це», — коментує Юлія.

Українка вирішила просто отримати задоволення від участі у показі і використала такий шанс на повну. І коли вже опинилася у десятці фіналісток, відчула азарт до перемоги. «Внутрішній запал був таким, що тяжко описати вам тут буквами. В супер-фіналі моєю конкуренткою була “Miss Poland”, з якою ми встигли подружитися під час підготовки, і це було так символічно 🇺🇦 🇵🇱, я розуміла, що якби не склався результат, я була б однаково щаслива», — поділилась враженнями українська красуня.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Karpets Yuliia (@missjulia.07)

«Вітаємо нашу приголомшливу переможницю Юлію Карпець, Miss Europe Continental. Ми неймовірно пишаємося вами і впевнені, що на вас чекає світле майбутнє, сповнене успіхів. Це лише початок вашої подорожі!», – йдеться на офіційній Facebook сторінці конкурсу.

Варто відзначити, що Юлія займається модельною справою з 14 років, неодноразово брала участь у вітчизняних конкурсах краси, у 2021 році дівчина взяла участь у проєкті «Холостяк». Останнім часом модель проживає і будує кар’єру у Польщі.

Читайте також: «Яка республіка — така і міс»: користувачі Мережі прокоментували вигляд самопроголошеної «королеви ДНР»

Для Левів — неочікуваний сюрприз, а Дівам — конфліктна ситуація: гороскоп на 8 листопада

«Караоке з російськими хітами посеред війни»: Олег Ляшко вперше прокоментував скандал з його гулянням в барі