in ,

«Яка республіка — така і міс»: користувачі Мережі прокоментували вигляд самопроголошеної «королеви ДНР»

Нещодавно Мережею поширилося інтерв’ю жительки окупованого Донецька Аліни Андрієвської — яка є самопроголошеною «міс ДНР».

У анексованому місті дівчина відома як «королева Андрієвська» та «діамант міста». Протягом 20 хвилин, відповідаючи на запитання  блогера Кирила Сіріуса, Аліна всіляко вихваляла себе — але це не врятувало її від насмішок у інтернет-просторі. Не допомогли навіть і старанно завчені слова та епатажний образ.

«Королева» завжди була об’єктом цькування з боку публіки через свій зовнішній вигляд. Втім її це не засмучує — ба більше, вона вважає себе схожою на покійну королеву Великобританії Єлизавету. Адже, за словами жительки Донецька, вона так само «по-королівськи» реагує на хейт у свій бік.

«Я десь прочитала дуже цікаву цитату, яку сказала королева Єлизавета. Вона сказала, що королівський спосіб життя визначається винятково кількістю г*вна, яке ти зможеш з’їсти. Коли, каже, в тебе це все кидають, а ти, каже, з посмішкою все це відкидаєш і йдеш далі«, – видала Аліна Андрієвська.

Вочевидь, так звана «міс», якою вона ніколи не була, бо має чоловіка і доньку, почувається ледь не справжньою правителькою —  завдяки зміненій до не впізнання косметичними процедурами зовнішності та вульгарному макіяжу. Також дівчина неабияк розсмішила юзерів зауваживши, що намагається бути «натуральною» — тобто записує відео для блогу в TikTok з першого разу та не вчить слова наперед.

Користувачі Мережі висміяли «міс ДНР» — Аліну Андрієвську

Втім, заявами про натуральність Аліна спровокувала лише чергову хвилю хейту у свій бік. «Таку «красу» побачити – можна і інфаркт вхопити», «То от що означає виглядати максимально природно», «Мавпа ботоксна», «Яка республіка, таке й обличчя», «Їй у фільмах жахів без гриму можна зніматися. Якщо вона з макіяжем страшна, як чумний щур, уявляю, як вона зранку виглядає», «Жахіття», «Гидота«, – висловилися інтернет-користувачі.

Читайте також: «Живе в лісі з собаками»: де зараз співачка Lama та чому вважає Ані Лорак та інших зрадників — «ботами»

«Взяли за ж*пу»: російський комік Незлобін розповів чому актор Дерев’янко став путіністом

Зрадниця Ані Лорак засвітила «вагітне» фото, але після привітань швидко видалила його