in

«Найпопулярніший проєкт українського ТБ»: як склалася доля в акторів серіалу «Школа»

Український серіал «Школа», який транслювався на телеканалі «1+1» з 2018 по 2019 рік, свого часу був найпопулярнішим проєктом серед глядачів нашої країни. Драма про підлітків-школярів, у якій висвітлювалися гострі соціальні проблеми, стала чудовим стартом для кар’єри багатьох акторів, котрі зіграли в ній головні та другорядні ролі. Деякі з них нині проживають у Росії чи США, але більшість залишилися на Батьківщині та досягли значущого успіху у шоу-бізнесі. Як саме склалися долі акторів серіалу після закінчення проєкту — розповідаємо у нашому матеріалі.

Анна Трінчер

Багатьом глядачам полюбився образ сором’язливої дівчинки Нати, подружки головної героїні серіалу, який втілила на екрані акторка Анна Трінчер. Її героїня не тільки будувала стосунки в серіалі, а й розвивала кар’єру співачки. Трінчер дуже органічно вжилася у цю роль — адже сама займалася вокалом багато років. Тому після закінчення кінопроєкту Анні вдалося віднайти себе у музиці. Популярною акторкою зірка не стала, але її пісні вже кілька років обожнює вся країна.

Ліза Василенко

Акторська кар’єра Єлизавети Василенко, котра зіграла в серіалі Лолу, теж не склалася. Після хвилі популярності по закінченню проєкту, Василенко вирішила не зупинятися на досягнутому та підкорити ще і російського глядача. Та проте у Москві дівчина в кіно не знімалася — спочатку вона стала TikTok-блогером, а згодом спробувала себе у якості моделі на сайті для дорослих. Як розповіла сама Василенко, в Росії вона стала жертвою зґвалтування — це наклало дуже драматичний відбиток на життя зірки. Після початку повномасштабного вторгнення Ліза повернулася до України, але наразі вона проживає у Європі. Також відомо, що Василенко мала стосунки зі скандальним російським репером Моргенштерном.

Яніна Андрєєва

Українська зірка Яніна Андрєєва, яка зіграла в серіалі Катерину Анатолівну Білозерську, продовжує працювати акторкою та телеведучою. Початок повномасштабної війни змусив Андрєєву емігрувати в Австрію — акторка у соцмережах зі сльозами на очах розповідала як окупанти бомбили «градами» місцевість біля її ЖК. Але наразі зірка вже повернулася в Україну для роботи.

Микита Вакулюк

Виконавець ролі Алекса, актор Микита Вакулюк, і надалі продовжує будувати акторську кар’єру. Вона, до речі, складається у Вакулюка дуже вдало — після закінчення серіалу він грав у таких популярних кінопроєктах як «Слід», «Захват» і «Незабута». Знаменитість має чітку патріотичну позицію — на початку війни в Україні він намагався донести правду про виниклу ситуацію до росіян та відверто показував наслідки атак їх армії.

Олена Курта

Героїня Олени Курти — завуч, а згодом директор школи Дарина Петрівна була доволі суперечливим персонажем і запам’яталася українським глядачам насамперед своєю нелегкою долею. На початку повномасштабного вторгнення акторка зазначила у своєму блозі, що перебуває в Україні. Але майже рік після цього вона не виявляла жодної активності у соцмережах — тож, де наразі знаходиться Олена можна лише здогадуватися.

Ірина Кудрашова

В серіалі Ірина Кудрашова втілила образ емоційної дівчини, яка мала проблеми у сім’ї та довго не могла налагодити контакт зі шкільним колективом. Акторка всю свою увагу приділяє кіномистецтву, маючи при цьому понад мільйон підписників у соцмережах. Зараз вона живе та працює одночасно у двох країнах — Україні та Польщі.

Олександр Петренко

Актор, який зіграв в серіалі харизматичного хлопця Павла, нині проживає у США та будує там модельну кар’єру. Також він часто з’являється в невеликих проєктах — зокрема, в кліпах Алана Бадоєва. Артист має абсолютно патріотичну позицію щодо війни, але на Батьківщину повертатися не планує.

Читайте також: «Караоке з російськими хітами посеред війни»: Олег Ляшко вперше прокоментував скандал з його гулянням в барі

Рибам — неочікуваний сюрприз, а у Скорпіонів — все полетить «коту під хвіст»: гороскоп на 9 листопада

«Коли не в Україні — співає під дудку росіян» — Приходько «розірвала» Потапа за розваги з росіянами в Дубаї