in

«Коли не в Україні — співає під дудку росіян» — Приходько «розірвала» Потапа за розваги з росіянами в Дубаї

Гламурний відпочинок Олексія Потапенка у фешенебельному готелі в Дубаї під час повномасштабної війни і забороно на виїзд з країни звичайним чоловікам викликав лавину обурення користувачів мережі.

Не залишилися осторонь цього «зашквару» і зіркові колеги репера, зокрема, його давня оппонентка Анастасія Приходько. Співачка зрівняла Потапа із скандальною Іриною Фаріон, яка на днях дозволила собі грубо обізвати українських захисників. Анастасія натякнула, що подібним діячам наперед заготовлене місце у пеклі.

«Можна його в один казан до Фаріон. Давайте і надалі йому вірте, коли він починає співати в Україні українських пісень, тому що тут йому вломлять по саме не хочу, а коли не в Україні, то можна під свічечку поплескати в долоньки з Росією», — гнівно написала артистка у Instagram Stories.

Скріншот: www.instagram.com/stories/prykhodko_official

Можливо, про захоплення Потапом відриватися у компанії громадян країни-агресорки ніхто б і не дізнався, якби не друзі блогера Богдана Беспалова, що люб’язно надали йому відео з репером. Той весело відривався у розкішному ресторані, не соромлячись коментувати свої дії російською мовою.

В той же самий час з моменту повномасштабного вторгнення публічно артист використовує лише українську і при кожній нагоді намагається підкреслити, яким патріотом він став. Проте українці мало ведуться на це блюзнірство, чудово пам’ятаючи, як він знімав штани на сцені Кремля уже після окупації Криму.

Читайте також: «Як ти не крути, але ми не пара» — стало відомо, на якому етапі перебуває процес розлучення Потапа та Каменських

«Найпопулярніший проєкт українського ТБ»: як склалася доля в акторів серіалу «Школа»

Алла Пугачова прийняла рішення повернутися на сцену перед новорічними святами