in

«Як ти не крути, але ми не пара» — стало відомо, на якому етапі перебуває процес розлучення Потапа та Каменських

Цієї весни Мережею активно розпочали ширитися новини про розлучення зіркового подружжя Потапа та Насті Каменських.

Вперше про це відверто заговорив пліткар Богдан Беспалов, який заявив, що перевірені джерела, які перебувають в оточенні дружини репера, розповіли йому секретну інформацію. Виявляється, що Олексій, перебуваючи в офіційних відносинах зі співачкою, зраджував її зі своїми співробітницями.

«Чому Потап і Настя розлучаються? Тому що він зрадив їй в черговий раз з дівчиною з їхнього спільного кола. Ця людина була дуже близькою Насті, тому вона не змогла пробачити. Раніше вона все пробачала, тому що це комерційний шлюб на вигідних умовах, в якому немає кохання і поваги, як у звичайних пар», — заявив блогер.

Беспалов дійшов висновку, що подружжя вже давно офіційно розлучилося, але намагається приховати цю шокуючу новину від суспільства. Блогер розмістив на своїй сторінці в Телеграм уривок з їхнього кліпу «Не пара», вказавши, що саме тут приховується реальна правда того, що насправді переживають сьогодні зіркові люди.

«Прямо зараз відбувається щось дуже цікаве. Підказка номер 2: згадайте мій випуск про Потапа і Настю від 31 березня 2023 року. Чекаємо. Я вже купив попкорн», — заявив Богдан.

Читайте також: Захлинаючись від сліз: Леся Нікітюк повідомила про горе, яке сталося в її сім’ї (ВІДЕО)

65-річна Мадонна в образі нареченої похизувалася своїми принадами

5-річний автор хіта про «Паску і кубаску» назбирав понад 800 тис гривень для ЗСУ