in

Емма Антонюк повідомила, чи подав на неї позов до суду співак Іво Бобул

Ведуча Емма Антонюк розповіла нарешті, чим же закінчився її конфлікт з українським співаком Іво Бобулом, який під час розмови звинуватив журналістку в непрофесійності та навіть погрожував подати на неї позов до суду.

Конфлікт між ними розгорнувся в лютому місяці, коли виконавець прийшов на інтерв’ю до блогерки. Інтерв’юерка поцікавилася, чого Іво Бобул вчить свого сина у взаємодії з жінками на що музикант почав говорити, сучасні жінки «стали розпещеними» та «меркантильними». На думку артиста, дівчат цікавлять лише гроші, тому через це багато з них самотні та нещасливі. З того часу між ними почали точитися непорозуміння і навіть з’явилася інформація, що артист подав у суд на журналістку, яка звинуватила його у сексизмі.

Українці затамували подих та чекали на закінчення цієї історії. Емма в своєму новому інтерв’ю заявила, що окрім погроз Бобула, більше ніяких дій з його сторони не було виконано. Блогерка жартуючи промовила, що все ж чекає на ту персону, яка наважиться заявити на неї до правоохранних органів.

«Це була брехня про суд. Хіба, може, ще подасть. Там уже і Арестович нам судом. У нас скільки обіцянок подати до суду. Я все чекаю, хто та людина, яка буде не тільки про це п**діти», — промовила Антонюк.

Читайте також: Слава Дьомін поділився перепискою з Потапом та повідомив, де наразі перебуває продюсер

Слава Дьомін поділився перепискою з Потапом та повідомив, де наразі перебуває продюсер

Железняк, яка зіграла роль Лариси Буханкіної в серіалі «Свати», назвала українців та росіян «одним народом»