in

«Хотіла хайпанути дуже гарно» — український артист Іво Бобул подав у суд на журналістку, яка звинуватила його у сексизмі

Український артист Іво Бобул подав у суд на журналістку та блогерку Емму Антонюк, яка звинуватила його у сексизмі.

Як розповів артист у програмі ЖВЛ, причиною такого рішення стало її скандальне інтерв’ю. Іво Бобул запевнив, що Емма не мала права публікувати його на YouTube, адже він не давав на це згоди.

«Я подав за те, що вона виставила (інтерв’ю – прим. ред.) Вона не мала на це права без мого дозволу. Я на це дозволу не давав. Треба все ж таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчи, з людьми – по-людськи. Коли вже я пішов і мені сказали, які ще там запитання вона готувала мені… Я все одно б пішов! Вона хотіла хайпанути дуже гарно. Вона така і є», — зазначив співак.

Іво Бобул також відповів на закиди, що він «сексист». За словами музиканта, під час інтерв’ю він просто поділився своїми думками. Однак він точно не є «сексистом», адже дуже гарно ставиться до жінок, і це нібито видно і в його творчості.

«Іво Бобул, сказав би краще, — секс-символ. По-перше, послухати репертуар… Про що? Тільки про кохання до жінок! Я залишаюся з тим, що я сказав, але просто кажу: «Так, я люблю жінок». Так, є таке в суспільстві і треба визнати, що таке є. Я сказав те, що я сказав. Я маю право казати, що я думаю. Я казав це не про всіх, а про деяких. Потрібно було це розуміти», — наголосив артист.

Нагадаємо, гучний скандал довкола Іво Бобула виник наприкінці лютого. Виконавець в інтерв’ю Еммі Антонюк назвав сучасних жінок «меркантильними» та «розпещеними». На тлі цього між ними виникла дискусія. Інтерв’ю закінчилося тим, що Іво Бобул кинув подаровану йому книгу та пішов. Емма ж тим часом опублікувала це все на своєму YouTube-каналі. Співак заявляв, що не давав на це згоди, а от Антонюк говорить, що жодних заборон від Бобула на публікацію не було.

Максим Галкін захотів позбутися статусу «іноагента» та подав позов проти мін’юсту Росії

«Не відповідала взаємністю» — початок історії кохання президента України та першої леді зі шкільної парти