in

Ірина Сопонару знялася у відвертій сцені під час зйомок нового серіалу

Відома українська актриса комедійного жанру Ірина Сопонару понад місяць тому наважилася на зміни у своїй зовнішності та звернулася за допомогою до пластичних хірургів.

Зірка «Кварталу 95» забажала збільшити груди і лягла під ніж лікарів. Результатом актриса залишилась задоволена і вже встигла похизуватися новими тілом на телеекранах. Ірині запропонували роль у серіалі «Волонтери», де вона зіграла дружину Ігоря Ласточкіна. За сценарієм Сопонару разом із подружками довелося погодитися на відверту фотосесію, щоб допомогти зібрати кошти на дрон для колишнього бойфренда, який наразі боронить українські землі.

Для Ірини важко було перебороти себе та зняти бюстгальтер перед усією знімальною групою. Саме цей момент для неї дався найважче, хоч вона і розкута по життю.

«Ми знімалися голі. Ми гумористки, а не акторки. Для нас зняти ліфчик – це не звичайне діло, це для нас стрес капець! Тому ми з дівчатами добряче стресанули. Але це був прикольний досвід, так би мовити» — зізналася тренерка  «Ліги Сміху. Волонтерський десант 2».

Читайте також: «Я не розказую йому скільки в мене грошей»: Оля Полякова зізналася чому приховує свої статки від чоловіка

Півторарічна дівчинка загинула під колесами вантажівки на очах у п’яної 32-річної матері (ВІДЕО)

Співачка Анна Трінчер показала пружні сідниці під час пляжної фотосесії на відпочинку