in

Півторарічна дівчинка загинула під колесами вантажівки на очах у п’яної 32-річної матері (ВІДЕО)

Моторошна трагедія сталася у селі Ясіня Рахівського району на Закарпатті.

Близько 16:20 четверга, дев’ятого листопада однією з центральних вулиць населеного пункту рухалася 32-річна місцева мешканка з малолітньою дитиною на руках. Як можна побачити з камери відеоспостереження, жінка була добряче напідпитку — її хода була невпевненою, а в якийсь момент вона взагалі не змогла іти далі, тримаючи дитину, тому присіла і опустила малюка на тротуар.

Цей вчинок став фатальним для півторарічної дівчинки — ставши на землю, вона стала чимдуж крокувати в сторону від матері, яка в цей час, присівши, потупила очі додолу. Коли дитина кинулася переходити дорогу, горе-мати спробувала піднятися, але від різкого руху впала на спину. Поки стала на ноги — дівчинка вже була на іншому боці проїжджої частини, по якій швидко їхала вантажівка «Урал».

З місця аварії дитину доставили до реанімації, проте врятувати її життя не вдалося. 57-річного водія, мешканця села Чорна Тиса, затримали, він був тверезим. Кермувальника вантажівки затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Натомість у крові матері виявили 1,7 проміле алкоголю. Їй інкримінують злісне невиконання обов’язків по догляду за малолітньою дитиною. За санкцією відповідної статті 166 Кримінального кодексу України максимальне покарання, яке загрожує жінці – до 5 років позбавлення волі.

Читайте також: Їхав на велосипеді разом із дідусем… На Рівненщині вантажівка насмерть переїхала 5-річного хлопчика

У Міністерстві освіти відреагували на прохання студентів звільнити Ірину Фаріон

Ірина Сопонару знялася у відвертій сцені під час зйомок нового серіалу