in

«Як добре вдома»: Кацуріна та Дантес показали як облаштували свій новий заміський будинок

Днями співак та шоумен Володимир Дантес та його кохана, бізнесвумен Даша Кацуріна потішили шанувальників кадрами, відзнятими у їх новій затишній оселі.

Зіркова пара показала як вони разом з дітьми Даші проводять час в двоповерховому заміському будинку, до якого закохані нещодавно переїхали. Так наприклад, Кацуріна на особистій сторінці в Instagram опублікувала відео, котрим розчулила інтернет-користувачів. В ролику Володимир Дантес готував сніданок у фартуху на новій просторій кухні, а поруч сиділи діти, обіймаючи одне одного, в очікуванні смачної їжі. «Як добре вдома«, — підписала відео Даша.

Окрім того, обранець бізнесвумен, Дантес теж поділився з фанами відео, знятим у новому будинку, в своєму блозі в Instagram. Вова показав як з кухні відкривається вид на вітальню, в якій на дивані лежали Даша і діти, переглядаючи разом фільм. Окремої уваги Вови заслужив дворічний син Даші — хлопчик уважно вдивлявся в екран, зручно вмостившись на подушці. «Той, хто зрозумів життя«, – жартівливо написав на відео співак.

Також Кацуріна нещодавно продемонструвала як їхнє нове помешкання поступово перетворюється на обжитий дім. У своєму Telegram-каналі бізнесвумен показала фото придбаних нею рушників та келихів.

Згодом Даша вирішила поділитися світлиною, на який зображено вітальню будинку. На стіні було розміщено величезний проєктор для перегляду фільмів, а під ним знайшлося місце для каміну з багаттям. Підлогу прикрасив килим з візерунком.

Нагадаємо, що Даша Кацуріна з дітьми від попереднього шлюбу нещодавно остаточно повернулися з Польщі до Києва.

Читайте також: «Були моменти»: Співак Monatik розповів, що зловживав алкоголем на початку повномасштабної війни

Ірина Фаріон звернулась до президента України та головнокомандувача ЗСУ з проханням покарати бійців «Азов»

Арсен Мірзоян зізнався, що саме стало причиною смерті Ніни Матвієнко