in

«Обличчя стало схожим на шахівницю»: Жителька Кейптауну розповіла про результат невдалої лазерної епіляції

38-річна Тобі Мойо з Кейптауну нещодавно розповіла широкому загалу яким неймовірним жахом для неї закінчився звичайний сеанс лазерної епіляції.

Тобі отримала опіки — внаслідок недбалого проведення процедури працівником салону шия та обличчя жінки стали схожими на «шахівницю».

Справа в тому, що Тобі страждає від надмірного росту волосся через синдром полікістозних яєчників (СПКЯ). Отже процедура видалення лазером небажаних волосків була звичною частиною її догляду за собою. Вона вирішила зробити це в черговий раз у вересні цього року, а так як вже багато раз була на процедурі, то думала, що знає чого чекати від сеансу.

Однак на цей раз все пішло не так. Тобі стверджує, що цю процедуру проводив призначений стажер, а у ході сеансу вона раптом відчула, що видалення волосся на лівому боці шиї швидко стало болісним. Жінка описала це як «сильне та незнайоме відчуття печіння». «Я не хотіла скаржитися, бо припускала, що вони зрозуміють, що роблять, хоча я висловила свою стурбованість щодо болю. Вони сказали, що це нормально, і поралися з лазерною установкою, на щастя, після цього це було не так боляче«, — згадала вона.

По завершенню процедури працівник салону показав Тобі її шкіру у дзеркалі — шию та лінію підборіддя покривали незрозумілі квадрати. Жінка вважає — опіки сталися тому, що стажер «забув увімкнути охолоджувальний механізм, вбудований у лазер». Попри таки жахливий результат та зіпсовану шкіру, Тобі довелося заплати за процедуру 13 фунтів. «Я була повністю шокована, я знала, що це ненормально, моя шкіра була обпалена вщент. У мене темні прямокутники вздовж усієї шиї«, — зазначила вона.

Незважаючи на те, що шкіра жінки виглядала дуже пошкодженою навіть через місяць, співробітники салону лише порадили їй прикладати холодний компрес та робити подальший догляд. Тобі тижнями не могла піти до басейну та уникала зустрічей з друзями.

Після скарги Тобі на стан її шкіри, все на що, спромоглися винні працівники — вибачитися та надіслати жінці горщик алое вера. «Вибачення та горщик алое вера не усувають завданих ними збитків. Люди запитують, що не так із моїм обличчям. Мені доводилося закривати обличчя шарфами. Було так важко спати і жити своїм життям«, — підсумувала жінка.

Читайте також: «Підсіла на чорнило»: Татуйована бабуся показала який вигляд мала до неймовірного перевтілення

Арсен Мірзоян зізнався, що саме стало причиною смерті Ніни Матвієнко

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 16 листопада