in

«Моя шкіра перетворилася на жах»: Жінка розповіла як її обличчя спотворилося після косметичної процедури

Нещодавно 24-річна Гарлі Вотсон з Англії розповіла широкому загалу яким кошмарним результатом для неї закінчився звичайний візит до косметолога.

Жінка отримала тяжку алергічну реакцію внаслідок популярної косметичної процедури. Причиною стало використання сироватки для вій, яка робить їх густішими і довшими. Процедура, якій віддають перевагу такі знаменитості як Кім Кардашьян, доволі популярна у соцмережах — так наприклад, гештег #lashserum зібрав понад 1,3 переглядів.

У квітні 2021 року Гарлі вирішила допомогти подрузі, яка тоді навчалася на косметолога та погодилася провести процедуру. Подруга дівчини зробила їй необхідний тест на алергію та попросила почекати потрібні 48 годин, аби дізнатися реакцію. Так як за два дні після цього проявів алергії не було, жінки розпочали процедуру. Подруга нанесла Гарлі сироватку для зміцнення вій та брів вартістю близько 45 фунтів стерлінгів, а також зробила їй процедуру хімічної завивки вій вартістю близько 15 фунтів стерлінгів. «Мені сподобався результат. Мої вії мали пишний вигляд. Подруга ретельно дотримувалася інструкцій«, — згадувала дівчина.

Проте впродовж наступних 48 годин очі дівчини почали свербіти та сльозитися. «Я знала, що після деяких процедур очі можуть свербіти, але до кінця дня мої очі набрякли, а висип навколо очей посилився. Наступного дня я прокинулася і була нажахана. Я мала такий вигляд, начебто побувала на боксерському поєдинку. Навколо моїх очей з’явилися величезні червоні кола«, — розповіла Гарлі.

Тоді мама подруги Гарлі відвезла дівчину до відділення невідкладної допомоги. «Я ледве могла розплющити очі, і мій зір був розмитим. У цей момент реакція з’явилася на всьому моєму обличчі, у мене навіть на губах з’явився висип. Біль був невимовним. У мене було таке відчуття, ніби хтось протер моє обличчя наждачним папером. То була агонія. Мені прописали антигістамінні препарати та порадили використати водний крем, щоб спробувати зупинити почервоніння. Вони більше нічого не могли зробити«, — зазначила дівчина.

Гарлі довелося взяти двотижневу відпустку на роботі — дівчина працювала перукарем. Вона розповіла, що майже не спала через постійний свербіж і біль. Коли вона була змушена повернутися на роботу, набряк та висип на її обличчі все ще було помітно. «Налякані клієнти почали знаходити виправдання, щоб не бачитися зі мною. Я пояснила, що це алергічна реакція, але дехто мені не повірив«, — розповіла вона.

Через два роки після того, що сталося Гарлі все ще продовжує боротися зі своєю жахливою проблемою та приймає ліки. Дівчина додала: «Після лікування моя шкіра перетворилася на жах. Коли я подумала, що реакція почала покращуватись, у мене на роботі стався черговий напад. Я працювала з новою фарбою для волосся і через декілька годин мої очі знову перетворилися на величезні кільця червоної панди. Я була змушена звільнитися. Я відвідала свого терапевта, і ми обговорили хімічні речовини, які використовуються у засобах для догляду за віями, та нові продукти, які я використала на роботі. Нова фарба мала ті ж формули, що й засоби для лікування вій, які, як виявилось, зруйнували мою імунну систему. Мій лікар підтвердив, що в мене розвинулася алергічна непереносимість хімікатів«.

Читайте також: «Обличчя стало схожим на шахівницю»: Жителька Кейптауну розповіла про результат невдалої лазерної епіляції

Овнам — неочікуваний сюрприз, а у Скорпіонів — все полетить «коту під хвіст»: гороскоп на 21 листопада

Вєрка Сердючка влаштувала грандіозне шоу в Амстердамі: публіка вигукувала «Слава Україні!»