in

Немов молодята: папарацці підловили Галкіна і Пугачову, які гуляли по Лімасолу, мило тримаючись за руки

Алла Пугачова і Максим Галкін після виїзду з Ізраїлю вже повністю обжилися на Кіпрі.

Зіркова сім’я остаточно розірвала зв’язки з Росією, і не збирається повертатися туди навіть у випадку смертельної небезпеки. Пересидівши бомбардування Тель-Авіва у сховищі, подружжя разом із дітьми тимчасово виїхали із воюючої країни, але не до РФ, а на сонячний Кіпр. Ще раніше у ЗМІ поширювала інформація про те, що на цьому острові у Примадонни є елітна нерухомість — шикарний пентхаус з видом на Середземне море.

Кілька днів тому фотографам вдалося підловити знамениту пару, коли вони прогулювалися вулицею Лімасола. 74-річна Пугачова була одягнута у білу сорочку у блакитні вкорочені джинси, а Галкін у білу футболку і чорного кольору штани. Обидвоє були в окулярах.

Одразу кидається в очі, з якою турботою і любов’ю 47-річний Максим тримає за руку свою кохану — збоку можна подумати, що перед нами пара молодят, що приїхали в курортне місто відмітити медовий місяць.

Варто відмітити, що з самого початку війни в Ізраїлі Галкін заперечував чутки про їх плани покинути країну, гуморист стверджував, що залишиться у своїй новій батьківщині і буде всіляко допомагати співвітчизникам.

Читайте також: Стала копією мами: вперше після виїзду з Ізраїлю Галкін показав їх із Пугачовою 10-річну доньку

У Овнів — новий бізнес, а Водоліям — труднощі на життєвому шляху: гороскоп на 17 листопада

«Ви серйозно?! Скажіть це тим, хто на передовій!» — Сопонару гнівно відчитала тих, хто втомився від війни