in

«Мені в голову полетів пакет із соком»: Полякова розповіла, як з неї знущався колишній

Українська співачка Оля Полякова продовжує приголомшувати фанів подробицями стосунків зі своїм екскоханим.

Цього разу у новому випуску проєкту «Дорослі дівчата» Полякова поділилася спогадами, як колишній був настільки ревнивим, що забороняв Олі дивитися навіть на офіціантів:

«В мене був такий ревнивий хлопець. Я коли в ресторані замовляла їжу, я не повинна була дивитися на офіціанта… І коли я одного разу підняла очі на офіціанта, щоб щось йому сказати, мені в голову полетів пакет з соком…» – приголомшила розповіддю Полякова.

Зірка зізнається, що розуміла, що така поведінка обранця не є нормальною. Але на той момент Поляковій було 16 років і вона боялася про цю ситуацію розповісти мамі і не мала орієнтирів:

«У мене не було орієнтирів. Мені було 16 років. Я розуміла, що це ненормально. Я потім пішла… Після чого мені спалили хату і розбили голову. Але поки не йшла, мені паперовий пакет в голову летів… Якби я розповіла мамі… Це, до речі, про те, як важливо створити відверті стосунки зі своїми дітьми. Тому що я мамі цього не розповідала. Якби я мамі розповіла, вона б пішла й сама йому голову відірвала. Але я про це мовчала. Чого? А фіг його знає, бо голови не було. Була дурна», — поділилася Полякова.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова вже розповідала подробиці стосунків з аб’юзером. У 16 років Оля мала стосунки з кримінальним авторитетом у Вінниці, звідки артистка родом. Коли Оля вирішила піти від ревнивого коханого, він підпалив її квартиру і найняв людей, які побили Полякову. Також зірка ділилася, що в юності її не раз вивозили до лісу, де хотіли зґвалтувати.

«Чому мені за це має бути соромно?» — Тоня Матвієнко зізналась, як відбила Мірзояна у першої дружини

Назвали борщ російським супом: Наталка Денисенко розкрила фінал конфлікту у Туреччині