in

Настя Каменських здивувала радикальними змінами в образі задля зйомок нового кліпу

Українська співачка Настя Каменських зачарувала шанувальників кардинальними змінами у своєму образі.

Нещодавно артистка презентувала кліп на трек «Зірка в небі», а вже сьогодні потішила прихильників новим відео на свою нову іспанськомовну композицію «Tu y Yo». Цю пісню Настя записала ще до початку повномасштабного вторгнення, але війна вплинула на її подальше життя і прем’єру довелося відкласти на невизначений термін, адже увесь свій час вона присвячувала благодійності та волонтерству.

Зараз же Каменських повернулася до творчості та вирішила поділитися зі світом своїм творінням, у якому мова йде про людей, які хочуть бути разом, але в силу обставин не можуть. В кліпі співачка з’явилася в двох образах: перший — звичний для усіх, а ось другий — викликав здивування, адже вона постала перед камерою з рудим волоссям.

Настя Каменських в новому сценічному образі

«Кохання — це найпотужніше почуття. Саме з кохання створюється все найкраще в світі. Але іноді відбувається так, що від великої сили і непереборності почуттів, ми втрачаємо контроль. Але найбільш заборонене кохання — завжди найсильніше, чуттєве, яскраве! Ця пісня про закоханих, які дуже хочуть бути разом, але не можуть. Кожен раз, коли вони бачать одне одного, всередині починає горіти божевільний вогонь пристрасті. Але є багато непереборних обставин, які не дають цій парі бути разом», – розповідає артистка про прем’єру пісні.

Варто зазначити, що на днях чоловік Насті — Олексій Потапенко — презентував нову музичну композицію в дуеті зі співачкою-початківицею Katarina «Рай де?», в якій мова йдеться про українських жінок, які чекають на повернення своїх чоловіків.

Читайте також: Тіна Кароль в коротенькій мереживній спідниці похизувалася стрункими ніжками

«Путін умер. Це я точно знаю»: Оля Полякова розповіла про долю президента РФ та коли закінчиться війна в Україні

62-річна Юлія Тимошенко вперше за довгий час з’явилася на публіці: в «total-black» і з трендовою зачіскою