in

62-річна Юлія Тимошенко вперше за довгий час з’явилася на публіці: в «total-black» і з трендовою зачіскою

22-23 листопада в Києві відбувся 7-й Український жіночий конгрес, який формує порядок денний держави у сфері гендерної рівності.

Захід пройшов під гаслом «Жіноче лідерство. Час відновлення. Час відбудови». На ньому були присутні перші особи держави, українські й іноземні парламентарі та парламентарки, членкині уряду, представники й представниці державного та громадського секторів, місцевого самоврядування, експерти й експертки, лідерки освітньої, медичної, правозахисної галузей, високі представники та представниці міжнародної спільноти, представники ЗМІ, а також усі небайдужі до проблем гендерної рівності. Зокрема, своєю присутністю потішила і лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Державна діячка прийшла на засідання в стильній сукні-пальто, яка за довжиною сягала середини коліна та чорних високих замшевих чобітках на підборах. Доповненням «total-black» образу стали класичні сережки та її трендова зачіска — коса навколо голови. Відповідні фото на своїй сторінці розмістив відомий фотограф Ян Доброносов.

Юлія Тимошенко на 7-му Українському жіночому конгресі в Києві

Цьогоріч Тимошенко виповниться 63 роки і варто зазначити, що на свій вік вона виглядає вельми свіжо та натурально. Народний депутат не зловживає ін’єкціями краси, а дбайливо оглядає за шкірою обличчя.

Читайте також: Тіна Кароль в коротенькій мереживній спідниці похизувалася стрункими ніжками

Настя Каменських здивувала радикальними змінами в образі задля зйомок нового кліпу

Настя Приходько, не добираючи слів, розкритикувала Ірину Фаріон за вислови на адресу бійців «Азову»