in

Потап зізнався в коханні юній співачці , яка з’явилася із ним в спільному кліпі

17 листопада репер Олексій Потапенко та артистка Katarina презентували свій новий дуетний трек «Рай де?».

Багатьох українців спантеличило те, що артист не виконав цю композицію в парі зі своєю дружиною Настею Каменських. Як виявилося, співачка-початківиця давня знайома продюсера і вони навіть товаришують сім’ями. З дитинства у неї крилася мрія стати відомою співачкою, але Katarina все ніяк не наважувалася зайнятися своєю авторською творчістю.

«Ми з Олексієм давно знайомі, дружимо сім’ями. Він надихає мене як музикант і як продюсер. І ось я наважилася звернутися до нього за порадою, бо Олексій написав багато україномовних пісень і я розуміла, що він знається на музиці. Приїхала на студію і це переросло в написання пісень, разом ми зробили кілька крутих треків, мабуть, пізніше, я теж поділюся ними. А от коли з’явилася демо-версія «Рай де?», ми зрозуміли, що хочемо зробити цю пісню дуетною. Це трек про те, як жінкам боляче і складно жити без раю, який для неї створює коханий. Як жінка я розумію, що без коханої людини рай неможливий ніде», — розповіла напарниця Потапа.

В цей день також команда представила кліп на музичну композицію в чорно-білих кольорах. У новій пісні мова йдеться про теперішнє становище українських жінок, які чекають на повернення своїх чоловіків.

«Війна розлучила багато сімей – і це величезна трагедія для кожної. Якась жінка чекає чоловіка з фронту, якась поїхала з дітьми за кордон і рахує дні до зустрічі з ним. Адже рай для закоханої жінки – це коли коханий поруч. Коли вона в розлуці з ним, ворота в Едем автоматично зачиняються»,- розповів Потап про нову композицію.

Читайте також: «Мімі, ну йоли-пали» — Потап не зміг записати відео через собаку Насті Каменської

Вперше за всю історію конкурсу «Міс Всесвіт-2023» за перемогу бореться пишнотіла модель

Українська співачка зраділа коли її образ використали для заклику зміни прізвищ на російські: «Приємно, що я лице українського нацизму!»