in ,

«Путін умер. Це я точно знаю»: Оля Полякова розповіла про долю президента РФ та коли закінчиться війна в Україні

Днями відома українська співачка Оля Полякова зробила несподівану заяву про те коли і як, на її думку, закінчиться війна в Україні.

Про це співачка розповіла в інтерв’ю ведучому та блогеру Славі Дьоміну для його YouTube-каналу. «Як ти вважаєш, коли закінчиться війна?» – запитав Дьомін Полякову. «Останнім часом зі мною відбуваються дуже магічні речі. Я можу казати майбутнє. Правда«, — заявила співачка.

Полякова заявила, що знає коли переможе Україна

В якості прикладу Оля пригадала випадок, коли на початку листопада вона передбачила яким буде рахунок у матчі між українським футбольним клубом «Шахтар» та іспанською «Барселоною». «Я не просто сказала, що вони виграють. Я сказала, який буде рахунок. Дурна, що ставки не поставила. Коли був офсайд, усі почали кричати: «2:0». А я кажу: «Ні, буде 1:0». І вони кажуть: «Ти відьма, довбана відьма». Ось так було«, — розповіла Полякова.

Повернувшись до питання Дьоміна про війну, співачка наголосила — Україна здобуде перемогу над російськими окупантами навесні 2024 року. А от президента РФ, за словами Полякової, взагалі немає серед живих.

«А з приводу війни хочу сказати, що Путін умер. Це я точно знаю. Я відчуваю такі речі. Немає його в живих. І війна теж закінчиться. Вони просто підуть. Це буде весною. Весною 24-го року«, – заявила співачка.

Читайте також: Всіх називає «сонечко»: Оля Полякова розповіла про українську артистку, яка відверто її бісить

Тіна Кароль в коротенькій мереживній спідниці похизувалася стрункими ніжками

Настя Каменських здивувала радикальними змінами в образі задля зйомок нового кліпу