in

Олександр Волошин показав, як провів ніч у ліжку з відомим ведучим

Чутки про розлучення зіркової пари Анни Трінчер і Олександра Волошина вже не один тиждень гуляють Мережею.

Днями скандальний блогер частково підтвердив цю інформацію, натякнувши на те, що вирішив здійснити камінг-аут. У Instagram Stories Волошин опублікував серію провокуючих фотографій і відео на яких фігурував партнер Лесі Нікітюк по програмі «Хто зверху», відомий ведучий Богдан Шелудяк (Буше).

Для початку Олександр заінтригував підписників звісткою про те, що Буше приїхав «з ночовкою» до нього в гості. «Давно не бачилися, є що обговорити», — написав чоловік Трінчер.

Фото: www.instagram.com/voloshyn_97

А потім почалося… Олександр показав кадри зі спальні, де вони з Богданом лежали в одному ліжку. На відео напівоголені чоловіки лежать під ковдрою, причому Буше імутує збудження. Усе це відбувається під російськомовну пісню гурту «Валентин Стрикало», у якій йдеться про камінг-аут.

Після цього блогери розіграли відому сценку з пальцем, опущеним у склянку з йогуртом. Богдан сидів за столом, коли Олександр підніс «братанчику» склянку з білим напоєм, Буше зробив другу зауваження: «Тебе нічого не бентежить?». Згідно знайомого сценарію, Волошин дістав пальця зі стакану і засунув його до рота Шелудяку.

Слід відмітити, що ні Волошин показав ці кадри лише у Сторіс, однак не став публікувати їх у стрічці, аби уникнути хейту у коментарях. У той же час Аня Трінчер не коментує поведінку чоловіка, а показує звабливі фото під час відпочинку у Занзібарі.

«Це буде скандал» — Анастасія Приходько прокоментувала виступ Віри Брежнєвої в «Жовтневому» палаці

Близнюкам — перемога, а Скорпіонам — скандали: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 26 листопада