in

У спальні хтось спав: Олександр Волошин показав житло, в яке переїхав після розлучення

Блогер-мільйонник Олександр Волошин розповів, куди переїхав жити після розлучення з українською співачкою Анною Трічнер.

Варто нагадати, що подружжя влітку переїхало у розкішний двоповерховий будинок, який зірки неодноразово показували у своїх Інстаграм-сторіс. Згодом зірки прийняли рішення розлучитися і після цього вони з’їхали з помешкання. Днями ексчоловік Трінчер провів рум-тур та показав, де поселився.

Як виявилося, блогер орендує квартиру у самісінькому центрі Києва, яка займає майже 150 квадратних метрів. У ній є дві ванні кімнати, одна з яких призначена для гостей, а інша — для господаря. Також є простора вітальня, кухня, гардеробна та особистий кабінет Волошина. А ще Олександр показав спальню кімнату, але коли він відкрив двері у неї, то там вже хтось спав. За припущеннями підписників — це був ведучий Богдан Шелудяк з яким Волошин товаришує.

Варто додати, що раніше Олександр розповідав, що є власником трьох квартир у столиці і, розуміючи, що шанувальники поставлять це запитання, він зізнався, чому все ж таки живе на зйомній квартирі:

«Передбачую одразу запитання: «В тебе ж є свої квартири, навіщо ти знімаєш?». Тому одразу ж і даю відповідь! В мене три квартири в Києві, але дві з них без ремонту, а одна розташована далеко від центру, плюс вона невелика (50 кв метрів)! А мені важливо, щоб місце в якому я живу було просторим!» — розповів Волошин.

Читайте також: Сопонару в образі скандальної Фаріон, а Кошовий — нардепа Тищенка: зірки «Вечірнього Кварталу» презентували промо-ролик з новорічного випуску

Став героєм батальйону: відомий режисер російських фільмів, автор «Кандагару», воює на боці України

«Можна призвати ще 100 тисяч чоловіків» — ветеран АТО закликає мобілізувати ще одну категорію громадян