in

«Це буде скандал» — Анастасія Приходько прокоментувала виступ Віри Брежнєвої в «Жовтневому» палаці

Цими днями в «Жовтневому» палаці активно тривають зйомки концерту «Новорічна музична платформа» в якому виступить Віра Брежнєва.

Варто пригадати, що до початку повномасштабного вторгнення співачка тривалий час жила в Росії зі своїм колишнім чоловіком Костянтином Меладзе та будувала там музичну кар’єру. Однак, після 24 лютого 2022 року українка засудила злочинні дії Кремля та виїхала з РФ в Європу, де активно допомагала українським біженцям.

Проте, на Батьківщині не всі раді поверненню Брежнєвої на українську сцену. З приводу цієї ситуації в своєму Інстаграм залишила відео звернення співачка Анастасія Приходько, яку, як вона повідомила, не запросили на даний захід, на відмінну від Брежнєвої. Втім, якби вона була запрошенною, то розгорівся би скандал і, організатори це прекрасно розуміють.

«Бачите, як цікаво. Саме зараз в «Жовтневому» палаці відбувається запис новорічного вогника, де вас буде вітати з 2024 роком, роком Дракона, Віра Брежнєва. Тим більше цікаво, що в афішах вона не була вказана. Вона була вказана там де «і купа зіркових гостей». Я добре знаю організаторів. Вони мене не покликали, тому що і вони мене добре знають. Я вас не буду вітати з Новим роком, мене там нема. Тому що вони знали, що це буде скандал», — повідомила Приходько.

Анастасія зазначила, що багато українських артистів не захотіли виступати на новорічному концерті, а також, як вона зізнається, ще за три дні до зйомок знала про участь Брежнєвої. Втім, цікавий факт, що на афіші не вказується про виступ Віри — її організатори віднесли до «багатьох інших українських зірок».

«І дійсно, це так, дорогі українці. В цю новорічну ніч вас буде вітати Віра Брежнєва» — підсумувала співачка.

Читайте також: Настя Каменських публічно проігнорувала Потапа: репер не змовчав і розповів правду

Донецькі бандити, російські зірки та українські олігархи: що відомо про особисте життя Тіни Кароль

Олександр Волошин показав, як провів ніч у ліжку з відомим ведучим