in

«Я вдруге сказала ТАК!» — Анна Трінчер шокувала заявою у переддень Святого Валентина

Популярна українська співачка та зірка серіалу «Школа» Анна Трінчер здивувала підписників заявою про важливу подією в своєму житті.

Наприкінці листопада артистка повідомила, що вони разом зі своїм чоловіком Олександром Волошиним прийняли рішення розлучитися. Така резонансна подія сколихнула прихильників їхньої пари, які до останнього не вірили в це, а дехто взагалі вважав, що зірки це роблять заради піару. Проте, як виявилося згодом, Трінчер та Волошин дійсно розійшлися і ініціатором цього став Олександр.

Декілька днів назад співачка та блогер вперше показалися разом на публіці задля обговорення спільних проектів та подальших планів на майбутнє. Після такого підписники затамували подих і з нетерпінням очікують, що ексзакохані все ж таки зійдуться, адже багато хто були в захваті від їхньої сім’ї. Немов передбачаючи сподівання прихильників, в переддень святого Валентина Анна розмістила у своєму Інстаграм нове провокаційне відео з інтригуючим підписом: «Я ВДРУГЕ СКАЗАЛА «ТАК»!💍».

Варто одразу зазначити, що фолловерів Ані чекало розчарування. Після перегляду ролика виявилося, що співачка довірилася новому ювелірному бренду.

«І сказала «так» українському ювелірному бренду. Дівчата люблять квіти, цукерки, великі плюшеві іграшки, найкращу доглядову косметику, парфуми, смачні вечері в ресторанах…» — сповістила артистка.

Раніше, співачка зазначала, що не готова до нових відносин і наразі усю себе віддає своїй творчій кар’єрі.

Читайте також: Присвятила перемогу українським захисникам: Ольга Харлан здобула «золото» Кубка світу з фехтування

Уся сім’я в зборі: Максим Галкін показав новий будинок в Ізраїлі (ВІДЕО)

Ракам — весілля, Водоліям — перевірка на міцність: гороскоп по картах Таро на 14 лютого