in

«Моя муза!» — Кіркоров вперше вийшов у світ зі своєю новою пасією

Російський співак Філіп Кіркоров, який не приховує своєї лояльності до дій кремлівської влади, у колах шоу-бізнесу відомий своєю нетрадиційною орієнтацією.

Старанно приховуючи свої пристрасті, артист регулярно згадує про наявність у своєму житті таємничої жінки, яка надихає його на творчі здобутки. Однак, «примадон» постійно ухилявся від прямих питань журналістів про те, хто саме є тією самою обраницею епатажного співака.

Зважаючи на все, тепер інтрига розкрита. На одному з недавніх заходів 56-річний Кіркоров з’явився у компанії продюсера, генерального директора центрів Sound Media, Тетяни Тур. Пара недвозначно демонструвала близькість їхніх стосунків, і обоє із задоволенням відповідали на запитання журналістів, ніжно притискаючись один до одного. «Моя муза»,  — представив супутницю Кіркоров.

Тетяна підхопила одкровення Пилипа та зізналася, що збирається зустрічати Новий рік у нього вдома. На питання, в якій ролі буде співак на майбутньому святі, якщо Тур буде Снігуронькою, жінка одразу й зізналася у почуттях. «У ролі коханого чоловіка», — зазначила продюсер. До речі, Тетяна має сина, який дивно схожий на Філіпа Кіркорова.

Нещодавно популярний артист перерахував відомих російських представників ЛГБТ – серед них Галкін і Кіркоров

Онук Софії Ротару втік з України: стало відомо хто його спонсорує та чому співачка уникає людей

Репер Каньє Вест та його колега несподівано підтримали Україну та негативно висловились про росіянок