in

Репер Каньє Вест та його колега несподівано підтримали Україну та негативно висловились про росіянок

Американський репер Каньє Вест та його друг Ty Dolla $ign нещодавно презентували новий спільний трек під назвою Vultures, в якому є дивний рядок про Україну.

Співаки вирішили згадати про нашу держави у композиції з прихованим пікантним контекстом,  але з позитивним сенсом, а натомість вони принизили Росію. Мова йде про те, що вони нібито «помстилися» росіянці за її звірство над Україною. У тексті з перекладом це звучить таким чином:«Вона хоче, щоб я поклав трохи коксу їй у дупу, фу, вона росіянка, я тр*хнув дівку за Україну».

Варто нагадати, що на наприкінці 2022 року, Каньє Вест фігурував в антисемітському скандалі, коли висловив антиєврейську позицію та назвав себе «нацистом». Також він висловлював свою проросійську позицію, хвалив Гітлера та заперечував Голокост. В іншому куплеті Каньє відповів на закиди в антисемітизмі і це знову викликало багато запитань в прихильників: «Хулігани, ми дуркуємо, який я антисеміт? Я щойно тр*хнув єврейську с*ку».

Нещодавно, український дизайнер Андре Тан пригадав, як у 2011 році запросив в Україну на показ світську левицю Періс Гілтон. Здавалося б, такий піар-хід став би чудовим поштовхом в індустрії української моди, але все склалося не так, як гадалося. Про інциденти тієї зустрічі Андре поділився на своїй сторінці в Інстаграм й зізнався, що ще й досі не може оговтатися від того приїзду, адже цей показ вартував йому нервових клітин.

Читайте також: Готові платити мільйони заради однієї пісні: Софія Ротару відшила російських олігархів

«Моя муза!» — Кіркоров вперше вийшов у світ зі своєю новою пасією

«Я роблю правильний крок»: Олександр Волошин розповів про причину розлучення з Анною Трінчер