in

«Коли твій ротний наказує — мусиш виконувати» — Козловський розповів, як над ним знущалися коли він проходив військову підготовку

Влітку цього року фанати Віталія Козловського були шоковані новиною про рішення зірки піти на фронт.

Багато хто сприймав це як хайп, адже українцям вже відомі випадки, коли артисти пафосно заявляли про вступ до збройних сил, однак через деякий час відмовлялися від такого наміру. Так, наприклад було із Максом Барських, служба якого закінчилася кількома фотосесіями у формі зі зброєю в руках. 38-річний Козловський виявився господарем свого слова, і після отримання повістки, відправився виконувати свій громадянський обов’язок.

Зараз співак уже повноцінний військовий, який виконує бойові завдання на фронті. Час від часу Віталій все ж знаходить можливість поспілкуватися із журналістами. Нещодавно він поспілкувався з ведучими «Радіо Армія» в ефірі якого розповів цікаву історію про те, як з нього «знущалися» на фронті, незважаючи на його зірковий статус.

«Всі були шоковані, що ми в однакових умовах. У мене не було жодних привілеїв. Більш того, з мене трохи знущалися в тому розумінні, що треба було поголити бороду. І щоб ви розуміли, мені голили бороду люди з бородою. Просто коли тобі твій ротний говорить, що тобі треба зголити бороду, бо такий наказ від вищих пішов… Я прийняв усі правила й виконав наказ», — поділився спогадами артист.

Читайте також: «Прощався з життям і ледь не помер» — Віталій Козловський потрапив під ворожий обстріл

«Жінка обирає чоловіка, а не навпаки»: що відомо про особисте життя зірки «Сватів» Анни Кошмал

Відомий співак, двічі кандидат у народні депутати: стало відомо, хто приховується за образом «клона» Олега Винника