in

«Барселона, Дубай, тепер — Маямі» — 42-річний Потап вільно катається по світу, називаючи це робочими відрядженнями

Репер Олексій Потапенко став в Україні символом боягузтва після того, як впродовж кількох місяців з початку повномасштабної війни не наважувався приїхати в Україну навіть після того, як це зробила його дружина, Анастасія Каменських.

Повернення Потапа на Батьківщину у багатьох його фанатів відродило надію на те, що тепер артист спокутує ганебну поведінку і реабілітується перед співвітчизниками. Однак, сам музикант зовсім не збирався змінюватися і продовжив гламурне життя, регулярно попадаючи у нові скандали.

Не так давно Мережу облетіло відео, на якому українець розважається у фешенебельному готелі в Еміратах у компанії росіян. При цьому Потап голосно коментував свої дії мовою країни-агресора під радісний сміх присутніх. Не встигли ще користувачі обговорити цей епізод, як Олексій уже засвітився у Маямі, виставивши напоказ своє засмагле під тропічним сонцем обличчя.

Потап у США

Такі поїздки сам 42-річний чоловік називає «робочими відрядженнями». «Робота з музикою – це не тільки творчість. Це постійне спілкування з артистом, побудова складних бізнес-схем, відрядження й потужний нетворкінг», — підписав він фото на фоні офісної будівлі Comcast NBC Universal у Флориді.

В той же час підписники задаються питанням — яким чином реперу вдається виїжджати з країни під час воєнного стану і закликають його більше не повертатися назад:

  • Нащо взагалі це виставляти ? Зовсім з дах поїхав ! Взагалі можете не повертатися!
  • Добре на сонечку селфі робити?
  • Це всім мужикам уже можна виїжджати у своїх справах закордон?
  • Що там в Дубаї з русаками додік?
  • Так тяжко, може Вам там допомогти?😂 с задоволенням!
  • Твій час пройшов, сиди в Америці і відпочивай. Нам ти не цікавий. Зрадник
  • Чому не на фронті! Ходиш вільно туди сюди за кордон! Відпочиваєш, розважаєшся з дружиною а потім кричите «Слава Україні!».

Читайте також: «Не забудь штани зняти в Дубаї, як колись в р*ші» — українці розкритикували нову пісню Потапа «Рай де?»

Настя Каменських привернула увагу американців спокусливими формами в тісній сукні

Колишній чоловік Трінчер Олександр Волошин відповів на питання чи були їхні стосунки хайпом