in

Настя Каменських привернула увагу американців спокусливими формами в тісній сукні

Два дні назад зіркове подружжя Настя Каменська та Олексій Потапенко засвітилися в Майамі.

На відео, яке розмістили зірки на своїх сторінках в Інстаграм видно, що співачка та репер поспішають в студію аби презентувати слухачам свій новий трек «Tu y Yo». Варто пригадати, що коли Каменських розповідала про людей, які допомогли їй створити дану композицію, про свого роль чоловіка вона чомусь вирішали промовчати. Втім, цього разу, Олексій Потапенко був у супроводі зірки швидше, як продюсер, а не як коханий чоловік. На ролику помітно, що він йшов позаду Насті на декілька кроків.

Через декілька днів артистка потішила шанувальників новим фото, де показалася під час прогулянки в США, але вже без свого чоловіка. На світлині Каменських позувала в обтягуючій шкіряній сукні з глибоким вирізом в зоні декольте та маленьким розрізом під бюстгальтером. Настя насолоджувалася прекрасною погодою, прихриваючись руками від сонця. В підписі вона зізналася, що зараз у неї щільний графік, адже вона презентує не лише свою нову пісню, а й в різних куточках світу розповідає про те, що твориться нині в її Батьківщині.

«Насичений графік, зйомки за зйомками, але я неймовірно рада можливості представляти свою пісню Tu y Yo. Для мене дуже важливо ділитися своєю творчістю в різних куточках світу і, звичайно, розповідати про нашу Україну та неймовірний український народ», – написала співачка.

Фото https://www.instagram.com/p/C0O9k0lIkgi/

Днями відомий блогер та оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов вразив користувачів Мережі новими невідомими подробицями з особистого життя зіркової пари Потапа та Насті Каменських.

Читайте також: Чи була зрада в стосунках Трінчер та Волошина: співачка відверто зізналася

Терезам — справжнє диво, Овнам — розгромний скандал, а Стрілецям — настав час діяти: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 грудня

«Барселона, Дубай, тепер — Маямі» — 42-річний Потап вільно катається по світу, називаючи це робочими відрядженнями