in

Колишній чоловік Трінчер Олександр Волошин відповів на питання чи були їхні стосунки хайпом

Відомий український блогер та колишній чоловік зірки серіалу «Школа» Анни Трінчер — Олександр Волошин — нещодавно відреагував на звинувачення користувачів Мережі у тому, що він нібито мав стосунки та одружився зі співачкою заради хайпу.

28 листопада Трінчер та Волошин оголосили про те, що вони розлучаються. Шанувальники зірок неоднозначно сприйняли новину про їхній розрив. Звісно ж, деякі з них почали підтримувати Анну та критикувати Олександра. Але були і такі, що відверто звинувачували пару, говорячи про те, що співачка і блогер просто хайпують на темі розриву.

Блогер не став відмовчуватись, швидко відповівши подібним коментаторам, що йому прикро читати таке про себе. Волошин розповів про те як він щиро закохався у Анну та намагався добитися її прихильності. Адже, за словами Олександра, співачка не одразу погодилася на романтичні стосунки з ним, а на першу пропозицію стати дружиною відповіла відмовою.»Такі коментарі дуже сумно читати. Я хочу дати відповідь, але перед цим давайте згадаємо, як я освідчувався Ані вперше, вона мені відмовила. А це Сашко не здався, бо дуже закохався, і через пів року спробував знову. Мені вдалося підкорити її сердечко«, — зізнався Волошин.

Олександр зазначив, що рішення про розлучення далося йому нелегко. Але попри все, він вдячний Анні за ті два з половиною роки, які вони були разом і з теплотою згадує їхні стосунки. «Ну а потім прийняв дуже серйозне рішення і, на жаль, все закінчилося не так, як ми мріяли…Але! Я був безмежно щасливий ці 2,5 роки! Я дуже радий, що саме Аня була моєю першою дружиною«, — розповів блогер.

Волошин зауважив — його почуття до Анни були серйозними. Блогер зізнався, що просто не зміг би прикидатися та грати в стосунки з людиною, яку він не кохає. «Здорові люди після цього всього самі проаналізують і зрозуміють, що людина, яка не має почуттів і робить це заради якоїсь вигоди, щоб в нього в сторіз була дівчина, підняти охоплення і хайпонути, це неможливо. Подивіться на ті погляди між нами, подивіться на наші очі і вам все стане одразу зрозуміло. Якщо говорити вже відверто і чесно, якщо ви проаналізуєте причини розриву, то ви зрозумієте, що я та людина, яка не може перебувати у стосунках, коли немає почуттів. Саме тому було просто неможливо створити картинку, щоб грати на камеру. Все було настільки по-справжньому, наскільки ви все бачили в соцмережах«, — підсумував Олександр.

Читайте також: Чи була зрада в стосунках Трінчер та Волошина: співачка відверто зізналася

«Барселона, Дубай, тепер — Маямі» — 42-річний Потап вільно катається по світу, називаючи це робочими відрядженнями

Козловський зізнався, що більше не служить у зоні бойових дій, а перевівся у частину в Києві