in

«А ви тільки дізналися?» — Кіркоров оголосив про те, що одружився і продемонстрував обручку на руці

Відомий своєю підтримкою кривавого вторгнення в Україну Філіп Кіркоров вирішив піти на кардинальні кроки, аби лише відвести увагу ЗМІ від своєї нетрадиційної орієнтації.

Кілька днів тому, під час церемонії вручення премії «Золотий грамофон» путініст поспілкувався з журналістами. Під час інтерв’ю репортер помітила на безіменному пальці артиста кільце, схоже на обручальне, і одразу поцікавилася у «примадона» походженням прикраси.

«Філіп, у вас на руці обручка?», — запитала журналістка. «Так! А ви тільки опам’яталися?», — загадково відповів їй співак.

Кіркорова помітили з обручкою

Нагадаємо, нещодавно Кіркоров уже натякнув прихильникам, з ким саме вирішив офіційно пов’язати своє життя. Тоді він уперше вийшов у світ із продюсером Тетяною Тур, яку представив журналістам «своєю музою».

Незважаючи на подібні заяви від Кіркорова, у близьких до артиста колах впевнені, що йому більше подобаються чоловіки. Зокрема, коханцем музиканта називають дизайнера Максима Ситника.

Терезам — справжнє диво, Рибам — нові горизонти, а Стрілецям — хороша новина: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3 грудня

«Все підпорядковано допомозі ЗСУ» — Потап вкотре з робочим візитом опинився в Дубаї