in

«Все підпорядковано допомозі ЗСУ» — Потап вкотре з робочим візитом опинився в Дубаї

Репер Олексій Потапенко вкотре спантеличив шанувальників своїм черговим візитом в Дубаї, зазначивши, що це спланований робочий візит.

Цієї важливою новиною продюсер поділився на своїй сторінці в Інстаграм, розмістивши декілька знімків, на котрих постав на фоні аеропорту з валізою, а також показав в руках квиток. Варто зазначити, що минулого разу Потап засвітився в Дубаї, де розважався у компанії росіян та навіть дозволив собі розмовляти мовою країни-агресорки.

Фото: instagram.com/realpotap

Як виявилося, Дубаї святкують своє 52-річчя і Потап, якраз в цей день вирішив владнати свої робочі питання, які пов’язані з допомогою Україні та ЗСУ.

«Ви всі добре знаєте, що наша родина і наші бізнеси допомагають українцям, усіма нами доступними заходами. Це і автоматизована цифрова платформа helpua.io, концерти та аукціони по всьому світу, цифрові продажі наших пісень і відео – це все підпорядковано допомозі ЗСУ і гуманітарним місіям в Україні. Не менш важлива і інформаційна підтримка та розповсюдження актуальної інформації про Україну у світі. Дубаї – серце Мідлісту і багато українських компаній шоу-індустрії, знаходять саме тут шляхи для подальшого розвитку, відкривають нові ринки. Багато українців працюють у Перлині Сходу. Ми одні із них. Ми працюємо як на шоу-бізнес/рекламній території так і на технологічній ділянці ринку», — повідомив артист про мету поїздки.

Фото: instagram.com/realpotap

Підписники в коментарях висловили своє обурення цинічним постом та захейтили його через те, що співаку вдається вільно виїжджати з країни в умовах воєнного стану:

  • Сподіваємось, що ти так само активно допомагаєш нашим ЗСУ як розїзжаєш по Європі…
  • Клоун. Будь чоловіком — там і залишайся.
  • Стидоба🤮
  • Краще б квиток до Маріуполя придбав

Читайте також: Олексій Суханов назвав причину, чому не поважає Галкіна і Пугачову: «Пристосуванці та імпотенти!»

«А ви тільки дізналися?» — Кіркоров оголосив про те, що одружився і продемонстрував обручку на руці

Виступає проти війни та підтримує Україну: де наразі проживає донька пропагандиста Соловйова та у яких відносинах перебуває з батьком