in

Король тепер голий: Balenciaga заборонив продавати речі Кіркорову через його підтримку путінського режиму

Російський співак Філіп Кіркоров відомий своїми яскравими іноді навіть безглуздими вбраннями, в яких він виходить на сцену і красується у повсякденному житті.

Артист, який позиціонує себе королем російської сцени, віддає перевагу речам виключно елітних брендів, намагаючись таким чином підкреслити свою відірваність від простолюдинів із заздрістю споглядаючих його блиск зі своїх нетрів. Проте, тепер зірковому співакові доведеться трохи «приземлитися» і відчути реакцію цивілізованого світу на його відверто прокремлівську позицію.

Під час одного з недавніх інтерв’ю «примадон» поскаржився, що відомий модний будинок Balenciaga ввів проти нього персональні санкції. «Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Balmain – на мене всі завжди чекають з розкритими обіймами. Я досить серйозний клієнт, який морочиться над тим, у чому виступає. І так вийшло, що останніми роками у моєму житті з’явилася нова компанія Balenciaga – мені дуже подобається, що робить її креативний продюсер, директор. І раптом моєму стилісту приходить дзвінок із Монако: «Ми більше не можемо продавати речі Кіркорову через те, що він підтримує режим, залишився в Росії та підтримує президента Путіна, ми не можемо більше продавати речі», – повідомив співак.

Кіркоров відомий залежністю від нарядів модних брендів

Артист розповів історію, коли він під час нещодавньої поїздки до Дубаї вирішив перевірити дієвість цього рішення та спробував придбати сумочку бренду, проте отримав рішучу відмову. Тепер скривджений артист має намір позиватися до знаменитого бренду, проте без особливої ​​надії, оскільки Balenciaga від самого початку повномасштабного вторгнення в Україну прийняла чітку проукраїнську позицію, а генеральний директор компанії Демна Гвасалія з літа 2022 року є послом національного бренду України – платформи United24.

Читайте також:«Тату, а правда, що тебе тітка помацала за попу, а попа штучна?» — Кіркоров поскаржився, що його дітей дражнять у школі.

Донька Пугачової засвітилася в компанії путініста в Москві

Стрільцям — нові горизонти, Левам — важлива інформація: гороскоп на 20 грудня