in

«Лизну чи сосну?» — одіозна «міс ДНР» зганьбилася дешевою рекламою напередодні новорічних свят

Самопроголошена королева краси так званої ДНР Аліна Андрієвська, яка перестаралася з пластичними операціями, стала посміховиськом у Мережі.

Одіозну блогерку запросили прорекламувати один із місцевих магазинчиків з дешевими товарами напередодні новорічних свят і, інфлюенсерка вдалася до крайніх методів не посоромившись публіки. В той момент, коли вся планета постала у боротьбі з сексуалізацією жіночого тіла, Андрієвська публічно виставила себе на посміховисько у соціальних мережах.

Відпрацьовуючи кожний кривавий рубель, Мукла постала посеред магазину, тримаючи в руках цукерку на паличці біля своїх збільшених губ, в роздумах, на чому зупинити свій вибір: «Лизну чи сосну? Я навіть трохи розгубилася, що ж обрати». Такі публічні дії блогерки неабияк шокували підписників.

Покінчити зі своєю репутацією Аліна вирішила завдяки рекламі штучних 60-сантиметров ялин та сосон. Підписники в коментарях не змогли стримати своїх емоції від побаченого:

  • А шо воно рекламує🤷
  • Оскар в студію! я аж зніяковіла від почутого!
  • І це мама, яка має доньку
  • ліпше нічого не роби,страшно представити, що буде.😅😅😳😳

Читайте також: LOBODA анонсувала вихід нової пісні «під ялинку» і викликала лавину критики українців

«Отримала екст*з! А ви заздріть із своїх трущоб!» — Волочкова гнівно звернулася до росіян і розказала, що принесло їй задоволення

Брітні Спірс відзначила 42-річчя, поніжившись у ліжку в спокусливій білизні від Victoria’s Secret (ВІДЕО)