in

Галкін розказав, що чекатиме тих, хто спробує перешкодити його проукраїнській позиції: «Литиметься гівно з усіх веж мого замку!»

Гуморист Максим Галкін — один із найперших російських артистів, хто відкрито підтримав Україну після повномасштабного вторгнення Росії та залишив країну на знак протесту проти дій влади.

Під час одного із концертів чоловік Народної артистки СРСР Алли Пугачової відверто зізнався, що завжди виступав проти присвоєння йому державних нагород. За словами Галкіна, таким чином він може почуватися вільним у своїй творчості і не бути зобов’язаним владі прислужувати їй у відповідь.

Однак, зі сцени в Женеві, 47-річний гуморист все ж зізнався, що свого часу він отримав символічний «орден пошани Кузбасу» , якого зараз хочуть позбавити. Галкін заявив, що принципово захищатиме нагороду і зазначив, що сам орден зараз перебуває в його підмосковному замку, в який непроханим гостям не так просто потрапити.

Читайте також «Потрібно готуватися до гол*опінгу» — Галкін зі сцени згадав часи, коли їм із Пугачовою чіпляли окремий вагон до поїзда

Журнал Time назвав «людину року — 2023»: серед претендентів був Путін

«Варишся в цьому г*вні» — Анна Трінчер відверто розповіла про діагноз Волошина, який вплинув на їхні відносини