in

Журнал Time назвав «людину року — 2023»: серед претендентів був Путін

Щорічно журнал Time обирає «людину року» і цьогоріч нею стала американська співачка Тейлор Свіфт.

На Spotify вона стала лідером, адже її пісні набрали 26,1 млрд прослуховувань. За рік вона дала 66 концертів і стала першою зіркою, якій вдалося заробити $1 млрд. Їй вдалося обігнати інших вісім претендентів, які боролися за перемогу. Серед них був король Великої Британії Чарльз ІІІ, гендиректор компанії OpenAI Сем Альтман, прокурори експрезидента США Дональда Трампа, глава Китаю Сі Цзіньпін. Неочіковано у цьому списку було ім’я президента росії — Володимира Путіна.

«Подумайте, скільки розмов у вас було про Тейлор Свіфт цього року? Скільки разів ви бачили її фотографію, прокручуючи її по телефону? Ви були одним із тих, хто здійснив паломництво до міста, де вона грала? Ви купили квиток на її концертний фільм? Ви двічі натискали на публікацію в Instagram, або сміялися над твітом, або натискали на заголовок про неї? Чи ловили ви себе на тому, що наспівуєте «Жорстоке літо», стоячи в черзі в продуктовому магазині? Чи зізнавався друг, що вони дивилися кліпи з Eras Tour ніч за ніччю на TikTok? Або це робили ви?», — написано в статті журналу.

Фото Time

Це вдруге, коли 33-річна артистка публікується на головній сторінці журналу, який присвячений «людині року». У 2017 році вона одна із перших жінок, хто виступили проти сексуальних домагань і за це їх прозвали «порушницями мовчання».

Читайте також: «Дуже дратують ці люди» — екс-чоловік Анни Трінчер, Олександр Волошин, розніс інтерв’ю колишньої дружини з Марією Єфросиніною

«Анна Трінчер чи Skylerr»: популярний ведучий назвав хто став найкращою співачкою в Україні у 2023 році

Галкін розказав, що чекатиме тих, хто спробує перешкодити його проукраїнській позиції: «Литиметься гівно з усіх веж мого замку!»