in

«Варишся в цьому г*вні» — Анна Трінчер відверто розповіла про діагноз Волошина, який вплинув на їхні відносини

Українська співачка Анна Трінчер стала гостею програми Маші Єфросиніної «Екзамен» та розповіла про діагноз свого екс-чоловіка Олександра Волошина, який вплинув на їхнє подружнє життя.

Це рішення далося для артистки дуже важко і сама вона переживає досить важко його. Коли у її колишнього чоловіка Олександра Волошина вперше почали проявлятися ознаки депресії, дівчина почала шукати вихід із цієї ситуації, адже вона дуже хотіла вберегти сім’ю та їхнє кохання.

«Найважче, не *обнутися самій. Це постійне порання тривожних, нав’язливих, власних думок. І ти постійно в цьому гівні варишся. В цьому то й проблема конкретно депресії, яка була у Саші, що він уходив в себе і ставав дуже негативно налаштованим до мене. Я відчувала роздратування», — розповіла Анна.

Трінчер та Волошин

Трінчер зверталася не до одного кваліфікованого спеціаліста за допомогою та вимагала, аби ті назвали причину, що вона робить не так у подружньому житті, адже вона вважала, що причина криїться в ній самій.

«Лише за серпень я обійшла близько п’яти різних психологів, у яких я була по декілька разів на сеансах. Це буквально кожен день. Це була абсолютно різна цінова політика – від тисячі грн до восьми тис грн за одну годину. Я готова була віддавати гроші заради свого щастя і ментального здоров’я. У мене був запит, що я роблю не так, що наші стосунки перетворилися з абсолютного щастя в абсолютне нещастя», — додала співачка.

Анна хотіла врятувати сім’ю

Психічний розлад у Волошина вперше проявився пів року тому і він теж шукав спеціалістів, які б не дозволили прогресувати цій хворобі.

«Він лікувався медикаментозно, нескінченні психіатри. Якісь з них давали рекомендації, які приводили до погіршення стану і давали медикаменти і їх дозинг такий, що це призводило до суїцидальних думок», — зізналася артистка.

Анна Трінчер та Олександр Волошин

Трінчер розповіла, що Волошину дійсно лікарі встановили діагноз.

«У Саші пів року тому почалася депресія. Це клінічно поставлений діагноз. Обсесивно-компульсивний розлад. Я щиро сподівалася, що це не впливає на наші стосунки, але, коли ти живеш з людиною, яка ментально нездорова, ти починаєш теж ментально хворіти, хочеш ти цього чи ні. Особливо коли ти любиш дуже сильно цю людину. Саша за своїм психотипом дуже холодна і відсторонена людина, а я дуже тепла. Зараз у нього ремісія, йому набагато краще. Він навчився поратися з тривожними думками» — додала Анна.

Варто зазначити, що повз цього випуску не зміг пройти і сам Волошин, адже гостею програми стала його колишня дружина. Блогера зачепив той факт, що ведуча запрошує до себе на розмову тих осіб, які зовсім нещодавно розлучилися з чоловіком і ще знаходяться в емоційному збудженні.

Читайте також: Журнал Time назвав «людину року — 2023»: серед претендентів був Путін

Галкін розказав, що чекатиме тих, хто спробує перешкодити його проукраїнській позиції: «Литиметься гівно з усіх веж мого замку!»

Помер відомий актор, який отримав важке поранення на фронті