in

Овни можуть зіткнутися з проблемами, а Рибам грошовий потік: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 11 по 17 грудня

Гороскоп

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 11 по 17 грудня. Овни можуть зіткнутися з проблемами, а Рибам грошовий потік.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 11 по 17 грудня:

Овен
У понеділок бажано мати чіткий план дій, розставити пріоритети та діяти відповідно. Головне в цей час року — не замикатися в собі, радитися з мудрими людьми і не боятися залишити своє затишне місце. На робочому фронті виникнуть перешкоди та проблеми, які потребують негайного вирішення. У Вас може виникнути спокуса кинути все на півдорозі, але це тимчасові труднощі, які скоро закінчаться. Якщо Ви виявите терпіння і пройдете цей етап з мудрістю, ви будете винагороджені новими можливостями.

Телець
Вашій завзятості можна позаздрити. Вам не терпиться приступити до нового проекту, але поки що доводиться відкладати його, оскільки є багато невирішених питань, які потребують вашої уваги. Найняті співробітники зможуть продемонструвати свої здібності та таланти і Ви зможете трохи підвищити їм зарплату. Бізнесменам необхідно серйозно економити та оптимізувати наявні ресурси, щоб захистити свої активи. Аудиторські перевірки є неминучими, тому слідкуйте за тим, щоб документи та декларації були в порядку.

Близнюки
Гроші надходитимуть регулярно. Однак ретельно продумуйте повсякденні витрати. Самотні чоловіки та жінки будуть благословенні легкими та приємними знайомствами. Підприємці та начальники цього тижня зможуть впоратися зі складними завданнями, що виникли останнім часом. Можливо, йдеться про майно, землю чи інші великі активи. Суперечки ще продовжуються, але основні питання переважно вже вирішені.

Рак
Має бути великий обсяг роботи, але вирішується вона, як завжди, грамотно і відповідально. Після низки проблем, претензій і образ з романтичним партнером або чоловіком у відносинах з’явиться пристрасть і можливість вирішити всі непорозуміння. І навіть якщо примирення буде недовгим, це краще ніж нічого не робити. Нові спілки будуть засновані на дружбі та спільних інтересах, але навряд чи будуть довготривалими та міцними. Не варто зараз будувати довгострокові плани.

Лев
Якщо у вас є гроші, вкладіть їх у нерухомість. Ваші доходи в цей період швидко зростатимуть, але остерігайтеся необдуманих витрат. Намагайтеся бути об’єктивними та розуміти почуття інших людей. Ідеальний тиждень для початку нового життя. Молоді пари, які почали зустрічатися цього року, ухвалять рішення про спільне проживання та подолають усі труднощі. Здоров’я залишається хорошим, а Ваша енергія лише зростатиме.

Діви
Вам потрібен час, щоб знайти внутрішню та зовнішню гармонію. Вирушайте в невелику подорож, щоб отримати ідеї для самореалізації. Цей тиждень принесе довгоочікуване оновлення у професійній сфері. Потужна планетарна підтримка допоможе Вам досягти великих успіхів на роботі. Сміливо звертайтеся за підвищенням чи новою посадою. Підприємці зможуть без перешкод зареєструвати фірму чи малий бізнес. Найманим працівникам, однак, буде важко зважитися на зміну роботи.

Терези
Любовні стосунки нестабільні. Жінки будуть піддаватися нападкам наполегливих залицяльників, а чоловіки — спокусу зради. У шлюбі зростає напруженість через нерозуміння та прагнення свободи. Найкраще насолоджуватися тим, що маєш. Одинаки можуть спробувати щастя за кордоном або зареєструватися на сайті знайомств. На тих, хто шукає партнера, чекають цікаві зустрічі.

Скорпіон
Цікавий тиждень, багато подій та хвилювань. У тих, хто працює як приватний підприємець, спостерігатиметься стабільне зростання. Ділові партнери нададуть вам велику допомогу у всіх справах, і їхній вплив на вирішення всіх питань можна оцінити як однозначно позитивний. Однак керівникам слід бути уважними до своїх підлеглих та роботи у колективі. Співробітникам зірки радять бути уважними до своєї роботи та виключити можливість непорозумінь, прорахунків та інших проблем.

Стрілець
Не поспішайте із висновками, якщо на початку тижня справи підуть не так, як хотілося б. Вашим головним завданням та справжнім успіхом цього тижня стане зміцнення зв’язків з колегами в інших містах та країнах. Практично без перешкод Ви отримаєте підтримку, будете затребувані та шановані серед колег. З грошима навряд чи виникнуть проблеми, але витрати швидше за все будуть високими. Невміння розрахувати свою фізичну форму може призвести до серйозного захворювання. Впоратися з наявними загрозами допоможе повноцінний відпочинок.

Козеріг
Настав сприятливий час, але це не означає, що можна розслабитися та скласти руки. Якщо дозволяє час, краще відкласти косметичні проблеми чи візити до лікаря. Подорожі пройдуть дуже вдало, і Ви зможете просунутися у справах. Ймовірно поява нових друзів, споріднених душ та впливових покровителів. Можливе відновлення старих дружніх відносин. Завдяки численним благодійникам Ви зможете реалізувати далекосяжні плани.

Водолій
Починається період трансформації у багатьох сферах вашого життя. Зміняться бажання, потреби, цілі та любов. Багато людей у цьому сузір’ї замисляться про переїзд чи купівлю нерухомості. Потреби зростають, і вам потрібно подумати про додатковий заробіток або нові можливості у професійній сфері. Це гарний час для реорганізації бізнесу та розширення штату співробітників. Угоди з нерухомістю, заплановані минулого року, можуть виявитися вдалими. Співробітники захочуть змінити роботу, але найкраще відкласти цю ідею до кінця року.

Риби
У фінансовому плані цей тиждень дуже сприятливий. Грошей стане більше, і Ви можете розраховувати на отримання кредиту та погашення старих боргів, окрім звичайного заробітку. Оскільки останнім часом в офісі Ви працюєте за весь колектив, Ваші наймані працівники захочуть залишити всі справи та вирушити у відпустку. Вони хочуть на якийсь час забути про роботу і піти на заслужений відпочинок. Для пар і сімейних пар, що давно склалися, це найкращий час подумати про розширення сім’ї або збільшення житлоплощі.

Також читайте: П’ять знаків Зодіаку які зловлять удачу за хвіст цього тижня.

Все ніяк не вгамується: після операції на вилицях невпізнаний Кіркоров вийшов на сцену в масці лижника

Шок: у Мирнограді п’яний військовий розстріляв побратимів, після чого застрелився сам — відомі імена загиблих